• AromaStick Balance Stick 0.8ml

AromaStick Balance Stick 0.8ml

Biologische etherische oliën voor het behoud van je innerlijke balans
Artikelnummer:
562926
Levertijd:
1 tot 2 (werk)dagen.
Beschikbaarheid:
Leverbaar na bestelling.
Reviews:
€8,99
Incl. btw

De Balance Stick van AromaStick bevat een harmoniserende geur die je helpt je innerlijk evenwicht te behouden. De geur is gelijkwaardig stimulerend en ontspannend. De AromaStick Balance helpt je geest en lichaam in balans te brengen. De Balance Stick bevat biologische pepermuntolie, biologische cipresolie, biologische geraniumolie en biologische gemberwortelolie. 

De AromaSticks werken door hoog geconcentreerde geuren direct af te geven zodra je inademt. Onderzoek toont aan dat dit de meest effectieve manier is om de voordelen van de aroma's vrij te geven. Zodra de geur geïnhaleerd is zorgen de aroma's zeer snel voor positieve effecten door de delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor emotie, gedrag en homeostase te beïnvloeden.
De Aromasticks bevatten een speciale filtertechnologie waardoor de kwaliteit van het oliemengsel gegarandeerd kan blijven tot het eind. Bovendien zorgt het voor een perfecte luchtstroom en maximale opname van de geurmoleculen.

Gebruik:
Draai de Aromastick open, houdt de stick onder de neus en inhaleer door elk neusgat afzonderlijk met één neusgat gesloten. Herhaal indien gewenst.
De AromaSticks gaan tot zes maanden na opening mee. Zorg ervoor dat je de dop na gebruik goed vastdraait zodat de geur niet kan ontsnappen. Door ze op een koele plek te bewaren blijven ze langer goed.

Ingrediënten:
Organic Peppermint Oil, Organic Cypress Oil, Organic Geranium Oil, Organic Ginger Root Oil.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »