• Chi Biologische Bijenwas 40g

Chi Biologische Bijenwas 40g

Zuivere bijenwas voor het maken van huidverzorgingsproducten
Artikelnummer:
837254
Levertijd:
Voor 14:30 besteld, volgende (werk)dag.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€16,95
Incl. btw

De Biologische Bijenwas van Chi is een zuivere bijenwas van biologische kwaliteit. Bijenwas is een belangrijk ingrediënt voor natuurlijke huidverzorgingsproducten. Het geeft producten een dikke, romige structuur en is fantastisch voor de droge huid. Het beschermt en verzacht de huid zeer goed en vermindert vochtverlies van de huid. Bijenwas laat zuurstof en licht door: de bijenlarven hebben immers ook zuurstof en licht nodig. Daarom zal bijenwas de poriën niet verstoppen. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bijenwas helpt bij het verlichten van jeuk bij brandwonden.
De Biologische Bijenwas van Chi is een ideaal product om mee te experimenteren en om balsems van te maken.

Werkbijen maken de was met behulp van wasklieren die zich aan beide zijden van de buik bevinden. De uitgescheiden vloeibare was stolt in de buitenlucht en vormt zo kleine wasplaatjes. Het wordt door de bijen in vorm gekneed en gebruikt voor de ratenbouw waarin de honing wordt opgeslagen. Bijenwas bezit een honingachtig aroma waar zelfs geur uit gedestilleerd kan worden. Nadat de honing uit de raten geslingerd is, wordt de was met heet water gesmolten, gefilterd en in vormen gedaan. Zo ontstaat de gele bijenwas.

Gebruik:
Het Biologisch Arnica Maceraat is ideaal bij o.a. bloeduitstortingen, kneuzingen, verstuikingen, fractuuroedeem en reumatische spier- en gewrichtsklachten. Bij deze klachten raad Chi aan het maceraat te vermengen met een algemene basis olie (zoete amandelolie, zonnebloemolie, jojoba olie). Gebruik arnica maceraat altijd op een intacte huid. Er bestaat een bekende huidallergie tegen arnicabloemen.

Ingrediënt:
Cera Flava

Keurmerken:

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »