Earth Mama Angel Baby

Geen producten gevonden...

De biologische, plantaardige producten van Earth Mama Angel Baby zijn speciaal ontwikkeld voor moeders en baby’s. Ze ondersteunen tijdens zwangerschap, borstvoeding, het herstel na de bevalling en bij de verzorging van je kleintje.

Het gezicht achter Earth Mama Angel Baby is de Amerikaanse Melinda Olson, een verpleegkundige, botanicus en moeder die van mening is dat moeders, baby’s en gezinnen het recht hebben op veilige, plantaardige en gezonde producten zonder gifstoffen. Melinda begon met het ontwikkelen van biologische kruidenremedies voor vrienden in haar keuken. Haar liefde voor het biologisch tuinieren, passie voor kruiden en wens om veilige producten voor moeders en baby’s te vinden leidden tot het oprichten van Earth Mama Angel Baby. Melinda is een expert met betrekking tot geneeskrachtige planten en combineert de traditionele kruidenwijsheid met eigentijds wetenschappelijk onderzoek.

Earth Mama Angel Baby gebruikt uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Veel ingrediënten zijn gecertificeerd biologisch geteeld. Alle producten zijn 100% vrij van giftige stoffen, veganistisch en uiteraard dierproefvrij.

Lees meer