Eco.kid

Eco.kid staat voor ecologisch verantwoord en kindvriendelijk. De (hoofd)huid van kinderen is namelijk niet gelijk aan die van volwassenen. De kinderhuid produceert dagelijks ongeveer zes keer minder talg dan de huid van een volwassene. Hierdoor zijn kinderen veel ontvankelijker voor het absorberen van chemische stoffen in het lichaam en is hun huid kwetsbaarder voor uitdroging. Daarom heeft Eco.kid verzorgingsproducten ontwikkeld speciaal voor het haar en de (hoofd)huid van kinderen tussen de 3 en 12 jaar oud. Veel van deze producten pakken leeftijdsgebonden problemen aan, zoals berg, hoofdluis, huidirritatie en een droge hoofdhuid.

Eco.kid producten bevatten uiteraard geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen of agressieve ingrediënten, maar alleen bloemen, bomen, olie en bladeren die biologisch zijn gecertificeerd. Eco.kid wordt gemaakt in Australië met behulp van Australische inheemse plantenextracten in combinatie met oude plantaardige wijsheden van de wereld, vanuit de verre uithoeken van de Amazone jungle tot aan de regenwouden van Azië. De grondstoffen die gebruikt worden voldoen voor 100% aan de normen van Ecocert, de Europese standaard voor ecologische en biologische cosmetica en/of zijn biologisch gecertificeerd door de USDA NOP of de Australian Certified Organic (ACO) Standard.

Eco.kid gelooft dat er een betere manier is om voor de dagelijkse verzorging van onze kinderen, en het milieu waarin wij leven, te zorgen. Voor een gezondere leefstijl voor onze kinderen en onze planeet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »