ELIXR

Het verhaal achter ELIXR

ELIXR is opgericht door Philipp en Jenny Rathgeber, een Duits echtpaar dat de missie heeft dat olietrekken (oil pulling) een ritueel in iedere badkamer wordt. De schoonheidseffecten van olietrekken hebben hen direct overtuigt. Philipp kreeg zijn huid onder controle en Jenny was enthousiast over haar glanzende haar en witte tanden. Maar naar de keuken gaan voor klassieke plantaardige olie, zoals aanbevolen in de traditie, voldeed niet aan hun eisen voor een modern schoonheidsritueel. Ze droomden van een product dat plezier geeft. Waardoor je iedere morgen weer zin hebt in het ritueel. Philipp en Jenny droomden van een schoonheidsolie die goed smaakt, goed aanvoelt en alle zintuigen aanspreekt. ELIXR maakt olietrekken een ritueel voor iedereen. Het is zo eenvoudig, zo natuurlijk, zo lekker en niet effectief. Absoluut voor elke badkamer.

De visie van ELIXR

ELIXR is van mening dat beauty + mind hand in hand gaan. Zonder een mentaal evenwicht kan schoonheid niet naar buiten stralen. In de producten gebruiken Philipp en Jenny doelgericht geselecteerde etherische oliën uit de aromatherapie. Voor hen zijn het kleine, krachtige mindboosters die jou helpen emotioneel evenwicht te bewaren.

De waarden van ELIXR

#cleanbeauty 
De producten van ELIXR zijn gecertificeerde natuurcosmetica, vegan, fair en in duurzaam glas verpakt. Ze worden geproduceerd in een kleine fabriek in de idyllische Allgäu. 

#minimalbeauty
Minimalistisch qua design. En minimalistisch qua ingrediënten. Slechts enkele, zorgvuldig geselecteerde, waardevolle ingrediënten maken het verschil.

#mindfulbeauty
Een innerlijke behoedzame, bewust houding is het fundament van ELIXR. Tegenover hun verkopers, zichzelf en hun klanten.

#essentialoils
Natuurzuivere etherische oliën staan bij ELIXR in het middelpunt. Als ultramoderne power booster combineren ze de oliën doelgericht om een holistisch effect op beauty + mind te bereiken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »