Erbaviva

Erbaviva heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het ontwikkelen van veilige, biologische verzorgingsproducten van hoge kwaliteit voor baby’s, aanstaande moeders en iedereen met een gevoelige huid. Ieder product is handgemaakt met karakteristieke pure kruiden, essentiële oliën en andere plantaardige ingrediënten en moet voldoen aan de hoogste standaard voor biologische certificatie, veiligheid, effectiviteit en duurzaamheid. De combinatie van biologische, wetenschappelijk bewezen plantaardige bestanddelen en aromatische essentiële oliën zorgt voor therapeutische producten die lichaam, ziel en huid goed doen. 95% tot 100% van de ingrediënten zijn gegarandeerd biologisch en GMO-vrij.

De oprichters van Erbaviva: Robin Brown en Anna Cirronis hebben een passie voor zuivere ingrediënten en hun eigen kinderen waren de inspiratie voor Erbaviva. Robin en Anna waren een van de eersten die op zoek gingen naar de hoogste kwaliteit biologische ingrediënten voor hun biologische baby huidverzorgingslijn in 1996. Ze wilden de gezondste, veiligste en meest natuurlijke producten voor hun kleine kinderen en ontwikkelden zeer zuivere producten zonder harde tensiden, chemische geuren en andere ongezonde toevoegingen. Erbaviva was geboren.

Van ‘boerderij tot fles’ brengt Erbaviva duurzaamheid en holistische landbouw in de praktijk om zo gezonde producten te creëren die het leven van mensen beter maakt terwijl de harmonie van de natuur behouden blijft. Het proces van ‘boerderij tot fles’ vindt plaats in vier stappen:
1. Het begint met een zuivere, rijke bodem, vrij van chemicaliën en biologische zaden. Biologische landbouw beschermt de bodem, bespaart water en beschermt wilde dieren.
2. Biologische gewassen worden geteeld en geoogst zonder het gebruik van pesticiden, herbiciden en synthetische chemicaliën die de natuurlijke bescherming van de plant afbreken en die de gezondheid van de mens  geen goed doen.
3. De plantaardige ingrediënten worden geëxtraheerd door schone, groene processen die recht doen aan de delicate natuur.
4. Erbaviva creëert hoge kwaliteit biologische producten door biologische boters, oliën en verzachtende stoffen te combineren met zuivere, levende kruiden, essentiële oliën en extracten. 100% vrij van schadelijke stoffen en nooit getest op dieren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »