FINigrana

Geen producten gevonden...

Onder de merknaam FINigrana brengt het Duitse Treibholz diverse originele Aleppo zepen op de markt. Deze zepen worden volgens een 1200 jaar oude, hoogwaardige, natuurlijke methode in de regio Aleppo gemaakt.

Het geheim van het succes van Aleppo zepen is te danken aan de zachte verzepingsmethode. Door het traditionele productieproces en het gebruik van plantaardige grondstoffen is de FINigrana Aleppo zeep van zeer goede kwaliteit. De zeep wordt zolang gekookt totdat het verzepingsproces voltooid is (in tegenstelling tot industriële zeep die slechts met hete waterdamp geproduceerd wordt). Na het afkoelen wordt de zeep met de hand gesneden, gestempeld, opgestapeld en 9 maanden lang gedroogd. De ongebruikte zeep kan daarna tientallen jaren lang droog bewaard worden, zonder dat het aan kwaliteit verliest.

Naast de Aleppo zeep van zuivere olijfolie, heeft FINigrana ook Aleppo zepen in het assortiment die verrijkt zijn met o.a. laurierolie. De olijfolie reinigt de huid en zorgt er tegelijkertijd voor dat de huid niet uitdroogt. Laurierolie zorgt voor een aangename geur en werkt antiseptisch. Dankzij de zachtheid van Aleppo zepen zijn ze geschikt voor ieder huidtype. De natuurlijke, plantaardige ingrediënten ondersteunen het regeneratieproces van de huid en verzorgen de huid op uitstekende wijze.

Uit overtuiging en respect voor ’s werelds oudste, hoogwaardigste en best te verdragen verzorgingsproduct garandeert FINigrana de kwaliteit en het traditionele productiemethode van de originele Aleppo zeep. Met de koop van een stuk FINigrana Aleppo zeep heb je een origineel stuk Aleppo zeep van de beste kwaliteit in handen.

Nog één keer waarom de Aleppo zepen van FINigrana zo’n succes zijn:

  • Zachte productiemethode
  • Zuiver plantaaridge ingrediënten
  • Zonder conserveringsmiddelen
  • Zonder dierproeven
  • Biologisch afbreekbaar
  • Dermatologisch getest
  • Voor alle huidtypen geschikt
  • Zeer spaarzaam in gebruik
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »