Manuka Health

Geen producten gevonden...

Manuka Health is in 2006 opgericht in Nieuw Zeelang door Kerry Paul in Te Awamutu, Nieuw Zeeland. Het werk begon klein in zijn woonkamer maar groeide binnen tien jaar uit tot een internationaal bedrijf met een distributienetwerk in 45 landen. Vandaag de dag is Manuka Health één van de grootste bedrijven in de verwerking van Manuka honing wereldwijd.

Vanaf het begin staat Manuka Health voor natuurlijke producten van hoge kwaliteit die het beste van de natuur en de wetenschap combineren. Ze maakt gebruik van natuurlijke bioactieve ingrediënten die uniek zijn voor Nieuw Zeeland. Deze ingrediënten worden ook verwerkt in de huid- en mondverzorgingsproducten. De combinatie van natuur en wetenschap is het fundament van Manuka Health: hun slogan is niet voor niets ‘Given by Nature, Proven by Science’.


Van het bijenhouden tot en met de productie gebruikt Manuka Health methodes die bewezen de biologische activiteit en de potentie van de natuurlijke ingrediënten behouden. Wetenschappelijk gevalideerde testen garanderen de kwaliteit van de producten. 


De unieke helende, voedende en beschermende eigenschappen van pure MGO™ Manuka Honey zijn de basis van de natuurlijke huidverzorging van Manuka Health. Deze natuurlijke producten voeden en beschermen alle huidtypen, ook de droge, gevoelige of probleemhuid. De huidverzorging van Manuka Health is op basis van de MGO 250+ en MGO 600+ Manuka honing. De tandpasta is op basis van de MGO 250+ Manuka honing.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »