Pacifica

Geen producten gevonden...

Pacifica is opgericht door Brook Harvey Taylor en Billy Taylor. De fascinatie met de magische wereld van geuren begon bij Brook toen ze een tiener was. Ze maakte haar eigen geuren met etherische oliën die ze zelf kocht. In de vroege jaren negentig ging ze studeren in Eugene, Oregon. Toen ze daar was begon ze met het studeren van aromatherapie bij een excentrieke aromatherapeute die haar alles leerde over natuurlijke geuren. Ze ontmoet er ook Billy Taylor, een fotograaf en filmmaker. Brooks talent, Billy’s productie-achtergrond en hun gedeelde liefde voor het buitenleven kwamen samen en zo hebben ze Pacifica opgericht. 
Ze geloofden vanaf het begin dat als zij investeerden in de kwaliteit van hun producten en de geurbeleving, in plaats van in slimme marketing, dat de mensen vanzelf verliefd zouden worden op hun producten. En deze mensen zouden dat kenbaar maken aan anderen. En ze hadden gelijk.

Pacifica overwint het gemeenschappelijke idee dat natuurlijke producten geen geweldige resultaten kunnen geven. Ze maken natuurlijke producten die net zo goed of beter werken dan welk niet natuurlijk product dan ook. De missie van Pacifica is voltooid als ze de best werkende producten leveren, de veiligste ingrediënten gebruiken, in recyclebare verpakkingen aan een zo groot mogelijk publiek van beauty consumenten.

De basis van de spray en roll-on parfums is natuurlijke graan alcohol. De solid parfums zijn gemaakt van kokosnoot en sojawas. Brook Harvey Taylor ontwikkeld persoonlijk alle geuren en maakt daarbij gebruik van de beste ingrediënten. Pacifica ondersteunt het gebruik van natuurlijke ingrediënten die worden bedreigd of waar het oogsten van de plant de biodiversiteit in gevaar brengt niet. Pacifica voldoet aan de strenge normen van IFRA, een autonome organisatie die veiligheidsnormen stelt voor alle natuurlijke en onnatuurlijke aroma-samenstellingen.

De huidverzorgingsproducten zijn gemaakt zonder ftalaten, parabenen, sulfaten, minerale oliën en andere ingrediënten die je niet op je huid wilt hebben.

Alle producten van Pacifica zijn glutenvrij, 100% vegan en dierproefvrij.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »