Zina Cosmetics

Geen producten gevonden...

Zina Cosmetics is een producent van haar- en huidverzorgingsproducten op basis van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze brengen de definitie van schoonheid terug naar de oorsprong, naar de natuurlijkheid ervan. De biologische schoonheidsproducten van Zina Cosmetics bevatten geen onnatuurlijke toevoegingen zoals geur-, kleur- en conserveringsmiddelen.

De schoonheidsproducten van Zina Cosmetics zijn van premium kwaliteit. Behalve op het product focust Zina ook op de ambachtelijke werkwijze. Hun leveranciers leveren de beste biologische producten uit Marokko. Samen met lokale toezichthouders wordt er controle gehouden op het gehele productieproces. Iedere week vinden er analyses en testen plaats die de hoge kwaliteit van de producten en de menselijke werkomstandigheden van de medewerkers in ontwikkelingslanden garanderen.

Alle verpakkingen zijn transparant en de prachtige en natuurlijke kleuren van de producten zijn tot de laatste druppel of korrel zichtbaar. Om het milieu zoveel mogelijk te ontzien maakt Zina Cosmetics geen gebruikt van omverpakkingen. Iedere boom die zij zo overeind houden telt.

De producten van Zina Cosmetics zijn biologisch, gecertificeerd, dierproefvrij, eerlijk en puur. De producten mogen niet ten koste gaan van de schoonheid van het milieu, dieren en/of mensen. 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »