ZoiY

Geen producten gevonden...

ZoiY herbal cosmetic is puur, natuurlijk, verwennend en prettig in gebruik. ZoiY staat voor leven, plezier en liefde voor de natuur om ons heen. De producten zijn geïnspireerd door vrouwelijke kracht, traditionele kruidenkunde en natuurlijke schoonheid.

ZoiY heeft een natuurlijke cosmeticalijn ontwikkeld met weldadig verzorgende en duurzame ingrediënten. De combinatie van traditionele kruidenkennis met wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling door vrouwen heeft geleid tot producten die vrouwen aanspreken.

De unieke formule van de ZoiY producten met plantaardige lupine extracten, voedende plantenoliën en vitamine E heeft anti-ageing, kalmerende en hydraterende eigenschappen. Het gebruik van lupine voor medicinale en cosmetische toepassingen kent een lange geschiedenis. Mesopotamische kleitabletten en Egyptische papyrusrollen beschrijven al het gebruik van lupine. Modern wetenschappelijk onderzoek laat zien dat lupine-eiwitten en -extracten anti-ageing en hydraterende eigenschappen bezitten.

De producten bevatten een parfum dat geïnspireerd is op een fris, harmonieus lenteboeket van fleurige en delicate bloemen. Dit parfum is exclusief ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse Grasse-streek.

ZoiY herbal cosmetic bestaat voor meer dan 98% uit zuiver natuurlijke grondstoffen. De producten bevatten geen minerale oliën, soja- en palmolie, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. Alle producten zijn gecertificeerd vegan en dierproefvrij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »