• Chi Yunique 2.0 Aromaverdamper
  • Chi Yunique 2.0 Aromaverdamper
  • Chi Yunique 2.0 Aromaverdamper

Chi Yunique 2.0 Aromaverdamper

Aroma verdampen, luchtbevochtiging, ionisatie en ontspannen muziek in 1
Artikelnummer:
770901
Levertijd:
1 tot 2 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar na bestelling.
Reviews:
€225,00
Incl. btw

De Yunique 2.0 Aromaverdamper van Chi is een unieke diffuser met een viervoudige werking. Met deze mooie verdamper combineer je een heerlijke geur met rustgevende muziek en lichte kleurveranderingen om zo lichaam en geest te ontspannen! De Yunique 2.0 Aromaverdamper heeft diverse mogelijkheden voor luchtzuivering, ontspanning en wellness. Het prachtig vormgegeven apparaat dient voor het verdampen van essentiële oliën en hydrolaten. Door ultrasone techniek ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een soort van mist bovenuit de aromaverdamper komt. Chi essentiële oliën kun je naar eigen keuze of met therapeutisch doel toevoegen aan het water in het reservoir.

Geurverspreiding De Yunique 2.0 Aromaverdamper werkt met ultrasone techniek. Hierdoor wordt het water en de etherische olie verdeeld in miljoenen microdeeltjes. Er ontstaat een zeer fijne waterdamp die als een mist uit de aromaverstuiver komt. Deze aromamist verspreid zich zeer snel door de ruimte. Hierdoor wordt niet alleen de geur van de etherische olie verspreid, maar ook het effect van de olie. Want iedere etherische olie heeft een eigen werking. Je kunt dus verschillende geuren op verschillende momenten verdampen. Bijvoorbeeld lavendelolie als je tot rust wil komen. Een activerende olie zoals citrus en rozemarijn als je aan het werk bent of je hoofd erbij moet houden. Een heerlijke herfst-, winter of kerstgeur. Het Happiness Geurmengsel om blij van te worden of een gezellige citrus- of bloemenolie als je visite krijgt.

Luchtbevochtiging Naast de geur en het effect van de etherische olie wordt ook een waterdamp verspreid. Hierdoor wordt de ruimte meteen bevochtigd. Een droge lucht ontstaat vaak in de winterperiode wanneer de verwarming aan staat en in ruimtes met airconditioning. Een droge lucht kan diverse kwaaltjes veroorzaken zoals een droge huid en droge lippen.

Luchtzuivering De Yunique diffuser heeft een ioniserende werking: de luchtkwaliteit wordt verbetert door meer negatieve ionen in de lucht.

Het grote voordeel van de Yunique verdamper is, dat het membraam in de Yunique vervangbaar is. Hierdoor heeft de Yunique een extra lange levensduur, zodat je heel wat jaren van deze aromaverstuiver kunt genieten. Naast al deze functies is deze aromaverstuiver ook nog eens een echte blikvanger mede door het houten ontwerp. Genoeg redenen dus om jezelf te verwennen met deze populaire aromaverstuiver.

Verbeteringen 2.0 versie:
De nieuwe versie van de Yunique aromaverdamper heeft enkele verbeteringen ondergaan:
- Er is een lichtere houtsoort gebruikt voor een lichtere, moderne uitstraling;
- Er is een aan/uit knop toegevoegd op het apparaat zelf (aan de onderkant);
- Het is nu mogelijk om de diffuser 1 uur of 5 uur aan te zetten, of kies voor de interval stand waarbij de diffuser gedurende 10 uur afwisselend 5 minuten verdampt en 5 minuten rust;
- De Yunique verdamper heeft 5 in te stellen kleuren verlichting, maar deze kleuren kunnen ook afgewisseld worden en het licht kan ook uitgezet worden.

Product Specificatie:
Adapter: 24 Volt, 650 mA
Energie: 15 Watt
Vochtverdamping: 70+/- 10 ml./uur
Ruimtebereik: 40 m2
Toepassingen: Kamers (woonkamer, vergaderzalen, hotels, ziekenhuizen, schoonheidssalons, praktijkruimtes, wachtkamers etc.)

We zijn er erg blij mee. Allen nog even zoeken hoe we er andere muziek uit kunnen krijgen

4 sterren op basis van 1 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »