• CO2 Compensatie - Plant een boom
  • CO2 Compensatie - Plant een boom
  • CO2 Compensatie - Plant een boom
  • CO2 Compensatie - Plant een boom

CO2 Compensatie - Plant een boom

Draag bij aan de CO2 compensatie van je bestelling en plant een boom!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€0,50
Incl. btw

Draag bij aan de COcompensatie van je bestelling en plant een boom!

Door €0,50 te doneren bij je bestelling koop je een boom via Trees for the Future en draag je bij aan de COcompensatie van je bestelling. Bovendien steun je zo ook een arme boer in een ontwikkelingsgebied! 

Het probleem

We verliezen 50 voetbalvelden aan bomen per minuut omdat onze voedselsystemen onze ecosystemen vernietigen. Het grootste dele van deze achteruitgang vindt plaats in de ontwikkelende tropische gebieden in Afrika, Latijns-Amerika en Zuid- en Zuidoost-Azië, waar honderden miljoenen chronisch hongerige, kleinschalige boerenfamilies destructieve en kortzichtige landbouwmethodes gebruiken die de bomen, de bodem, het water en de biodiversiteit van hun gemeenschappen verder aantasten, waardoor ze nog meer kans hebben om te moeten migreren en kwetsbaarder zijn voor de klimaatveranderingen

De oplossing

Het Forest Garden-programma van Trees for the Future is een eenvoudige, repliceerbare en schaalbare aanpak met bewezen succes. Gedurende een periode van 4 jaar leidt Trees for the Future boeren op om hun land op een duurzame manier nieuw leven in te blazen. Ze bieden trainingen, zaden, gereedschappen en materialen, kortom, alles wat ze nodig hebben. Door de Forest Garden-aanpak planten boeren duizenden bomen die voedingsstoffen beschermen en terug naar de bodem brengen. Dit helpt boeren een verscheidenheid aan groenten en fruit te verbouwen. De Forest Garden-boeren krijgen meer inkomsten en voedselzekerheid, zelfs al gedurende het eerste jaar.

Visie, missie en doel van Trees for the Future

Trees for the Future heeft een visie die een wereld voor zich ziet waar iedere boer een Forest Garden op hun land heeft als betrouwbare bron van voeding en inkomsten. Deze realiteit creëert een milieuvriendelijk en duurzaam globaal voedselsysteem

Trees for the Future heeft de missie om kleine boeren te voorzien van wegen uit armoede en honger door bomen te planten in Forest Gardens over de hele wereld.

Trees for the Future heeft het doel dat ze tegen 2025 1 miljoen mensen uit honger en armoede zullen halen door 125.000 Forest Gardens aan te leggen. 

Waar Trees of the Future werkt

Op dit moment werkt Trees of the Future met duizenden boeren families om bomen te planten en levens te veranderen in vijf landen ten zuiden van de Sahara in Afrika. Ze focussen zich op Kameroen, Kenia, Senegal, Oeganda en Tanzania, aangezien dit gebieden zijn waar ze de grootste impact hebben en de beste resultaten zien. 

Trees for the Future heeft al meer dan 180 miljoen bomen geplant sinds 1989 en heeft meer dan 100.000 levens verandert.


Kijk voor meer informatie op https://trees.org/

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »