• AromaStick Relax Stick 0.8ml

AromaStick Relax Stick 0.8ml

Biologische etherische oliën voor een heldere, frisse ademhaling
Artikelnummer:
562925
Levertijd:
1 tot 2 (werk)dagen.
Beschikbaarheid:
Leverbaar na bestelling.
Reviews:
€8,99
Incl. btw

De Relax Stick van AromaStick bevat een ontspannende geur. Of je nu de dagelijkse druk het hoofd moet bieden of je wilt ontspannen aan het eind van de dag, de AromaStick Relax is er altijd om je bij te staan. Positieve gedachten en innerlijke rust zijn slechts een ademhaling van je verwijdert. De Relax Stick bevat biologische lavendel olie, biologische mandarijn olie en biologische vetiver olie.

De AromaSticks werken door hoog geconcentreerde geuren direct af te geven zodra je inademt. Onderzoek toont aan dat dit de meest effectieve manier is om de voordelen van de aroma's vrij te geven. Zodra de geur geïnhaleerd is zorgen de aroma's zeer snel voor positieve effecten door de delen van de hersenen die verantwoordelijk zijn voor emotie, gedrag en homeostase te beïnvloeden.
De Aromasticks bevatten een speciale filtertechnologie waardoor de kwaliteit van het oliemengsel gegarandeerd kan blijven tot het eind. Bovendien zorgt het voor een perfecte luchtstroom en maximale opname van de geurmoleculen.

Gebruik:
Draai de AromaStick open, houdt de stick onder de neus en inhaleer door elk neusgat afzonderlijk met één neusgat gesloten. Herhaal indien gewenst.
De AromaSticks gaan tot zes maanden na opening mee. Zorg ervoor dat je de dop na gebruik goed vastdraait zodat de geur niet kan ontsnappen. Door ze op een koele plek te bewaren blijven ze langer goed.

Ingrediënten:
Organic Lavender Oil, Organic Mandarin Oil, Organic Vetiver Oil.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »