• SO'BiO étic Soft Hair Almond Milk Hair Mask 200ml

SO'BiO étic Soft Hair Almond Milk Hair Mask 200ml

Verzorgend en verzachtend haarmasker voor alle haartypes
Artikelnummer:
36000739
Levertijd:
Voor 14:30 besteld, volgende (werk)dag.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€9,95
Incl. btw

Het Soft Hair Almond Milk Hair Mask van So'BiO étic is een natuurlijk haarmasker voor alle haartypes. Dit crème-masker zorgt voor zacht haar en voedt de haarvezel. De romige textuur herstelt de soepelheid en zachtheid van het haar. Zoete amandelolie verzacht en voedt en zorgt voor soepel en elastisch haar. Rijstproteïnen versterken de haarvezel, verbeteren de haarstructuur en geven het haar een gezonde glans. Amandelmelk versterkt het haar, vermindert pluizig haar en verzorgt het haar intensief. Bevat verder o.a. malva extract, shea butter, castorolie en aloë vera. 

Gebruik:
Als haarmasker: breng het masker aan op vochtig haar, vanaf de lengtes tot de punten. Laat het 5 minuten inwerken en spoel het aansluitend grondig uit.
Als leave-in behandeling: breng in kleine hoeveelheden aan op vochtig of droog haar om het stylen te vergemakkelijken.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Malva Sylvestris Extract*, Arachidyl/Behenyl Alcohol, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Ricinus Communis Seed Oil, Arachidyl/Behenyl Betainate Esylate, Caesalpinia Spinosa Gum, Sclerotium Gum, Arginine, Hydrogenated Castor Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Parfum (100% natural), Prunus Armeniaca Kernel Extract, Oryza Sativa Seed Protein, Oryza Sativa Extract, Sodium Levulinate, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Gluconolactone, Lactic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool.
* Ingrediënten afkomstig van biologische landbouw
99,5% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong 
28% van de totale ingrediënten zijn van biologische landbouw afkomstig

Keurmerk:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »