• Eliah Sahil Biologische Conditioner Amla Amandel 250g

Eliah Sahil Biologische Conditioner Amla Amandel 250g

Biologische poederconditioner met amandelproteïne en amla
Artikelnummer:
ESHK250
Levertijd:
2 tot 8 werkdagen
Beschikbaarheid:
Leverbaar na bestelling.
Reviews:
€24,95
Incl. btw

De Biologische Conditioner Amla Amandel van Eliah Sahil is een natuurlijke, rijke conditioner die je haar en hoofdhuid op bijzondere wijze verzorgd. De conditioner combineert natuurlijke amandelproteïne met zuivere plantenextracten van o.a. amla, shikakai en maca. Ze versterken het haar, maken het zacht en soepel en zorgen voor glans en volume. Deze conditioner zonder siliconen is geschikt voor alle haartypes, in het bijzonder voor beschadigd, droog of glansloos haar en bij gespleten haar. Het voorkomt hoofdroos en kalmeert de hoofdhuid. De Biologische Conditioner Amla Amandel is 100% natuurlijk, grotendeels biologisch en vegan.


Ook verkrijgbaar als probeerverpakking van 15 gram.

Duurzaam:

Zeer duurzaam in gebruik dankzij de plasticvrije verpakking van glas die gemakkelijk opnieuw gevuld kan worden met de composteerbare navulverpakking.

 

Gebruik:

Afhankelijk van de haarlengte 1 à 3 theelepels van het poeder met warm water tot een soepele pasta omroeren. Na het gebruik van shampoo aanbrengen op haar en hoofdhuid en 10 tot 25 minuten laten inwerken - bij geblondeerd haar maximaal 10 minuten om een verandering van de haarkleur te vermijden. Daarna grondig met water uitspoelen.

 

Ingrediënten:

Emblica Officinalis Fruit Powder* (Amla), Acacia Concinna Fruit Powder* (Shikakai), Hydrolyzed Soy Protein* (Soya), Chamomilla Recutita Flower Powder* (Chamomile), Laminaria Digitata Powder* (Laminaria Algae), Rosa Gallica Flower Powder** (Rose), Lepidium Meyenii Root Powder* (Maca), Prunus Amygdalus Dulcis Protein* (Almond).


* ingrediënt van gecontroleerd biologische landbouw
** natuurlijk

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »