Natuurlijke zeep

Natuurlijke zeep

Je lichaam reinigen met een zeep die je huid en het milieu respecteert. Dat kan dankzij de natuurlijke zepen in ons assortiment. Natuurlijk ZUIVER heeft een zeer uitgebreid aanbod natuurlijke en biologische zeep die je huid reinigen en verzorgen met de rijkdom van de natuur.

Wat maakt natuurlijke zeep anders

De natuurlijke zepen bij Natuurlijk ZUIVER zijn altijd vrij van SLS (Sodium Lauryl Sulfate) en SLES (Sodium Laureth Sulfate). Ze bevatten daarentegen verzeepte oliën, zoals kokosolie, olijfolie of palmolie, die de op zachte wijze reinigen zonder deze te irriteren. De meeste natuurlijke zepen bevatten bovendien verzorgende plantenoliën of boters die voorkomen dat de huid uitdroogt. Etherische oliën geven de zeep een aangename geur en hebben bovendien vaak een huidverzorgende werking. Natuurlijke zepen zijn vrij van parabenen, minerale oliën, microplastics en andere ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor je huid of het milieu.

Duurzame zeep

De meest duurzame zeep is natuurlijk een vaste zeep met een verpakking/wikkel van (gerecycled) papier. Maar ook natuurlijke vloeibare zepen krijgen een steeds milieuvriendelijker verpakking. Zo zijn de verpakkingen van de handzepen van Urtekram gemaakt van plant-based plastic. Duurzame varianten zijn ook zuivere rhassoul klei (ook wel ghassoul klei of lavaerde genoemd) van merken als Ayluna en Logona, de douchepoeders van Eliah Sahil en de douchetabletten van BEN&ANNA. Deze producten zijn niet geschikt als handzeep, maar onder de douche zijn ze een goed en duurzaam alternatief voor gewone zeep.

Natuurlijke zeep bij Natuurlijk ZUIVER

Natuurlijk ZUIVER heeft een uitgebreid aanbod natuurlijke zeep. De meeste zepen bevatten biologische ingrediënten, sommige zijn zelfs grotendeels of volledig biologisch. We verkopen zeep van merken als Lavera, De Traay, FINigrana, Dudu-Osun, Sonett, Speick en Werfzeep . Ook als vegan heb je keus te over aangezien het merendeel van de zepen in ons assortiment vegan is. Maak dus de beste keus voor je lichaam én het milieu en ga voor een natuurlijke zeep bij Natuurlijk ZUIVER!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »