Natuurlijke verzorgingsproducten voor mama en kind

Negen maanden lang groeit een kleintje in je buik. Vanaf het eerste moment dat je weet dat je zwanger bent wil je alleen het allerbeste voor je kleintje. En dan, na negen maanden veilig in jouw buik, moet je baby zich aanpassen aan de wereld daarbuiten. De babyhuid is extra gevoelig voor invloeden van buitenaf, zoals: infecties, contact met water, parfum, wasmiddelen en droge koude lucht. Dat komt omdat de babyhuid vijf keer dunner is dan die van een volwassene, de huidcellen verder van elkaar af staan en de beschermende zuurmantel nog niet voldoende is ontwikkeld. De huid van je kleintje is niet alleen heel gevoelig, het huidoppervlak van een baby ten opzichte van het gewicht is ook maar liefst 3 tot 5 keer groter dan bij jou. Daardoor worden er relatief meer stoffen uit verzorgingsproducten door de huid opgenomen. Het is dus van groot belang dat je jouw baby alleen met de allerbeste natuurlijke producten verzorgt.

Gelukkig vind je bij Natuurlijk ZUIVER alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en in de periode daarna. Ook voor je kleintje hebben we een uitgebreid assortiment natuurlijke babyverzorging. De natuurlijke verzorgingsproducten die je bij Natuurlijk ZUIVER vindt bevatten alleen de beste planten extracten, plantaardige oliën en andere natuurlijke en vaak ook biologische ingrediënten. Natuurlijk zijn alle producten vrij van schadelijke ingrediënten, als parabenen, ftalaten, minerale oliën en SL(E)S. Veel van de producten dragen ook een keurmerk, zoals BDIH, NATRUE of Ecocert zodat je er zeker van kunt zijn dat je natuurlijke producten écht natuurlijk zijn.

Natuurlijk ZUIVER heeft alles wat je maar nodig hebt voor zwangere vrouwen en hun kleintje. Van fijne oliën speciaal om zwangerschapsstriemen tegen te gaan tot luiercrèmes voor de billen van je baby. We verkopen producten van merken als Lavera, Odylique, Erbaviva, Earth Mama Angel Baby, NAÏF, Urtekram, Weleda, Martina Gebhardt en Petit&Jolie. Je merkt het al: teveel om op te noemen.

Wil je meer informatie over de verzorging van je kleintje? Lees dan dit artikel eens.

Overweldigt ons grote assortiment je of wil je graag persoonlijk advies krijgen? Dat kan! Neem dan telefonisch, per email of per chat contact met ons op. We helpen je graag!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »