Natuurlijke shampoo

Natuurlijke shampoo


Je haar heeft echt geen agressieve sulfaten of siliconen nodig om er schoon, glanzend en gezond uit te zien. Natuurlijk ZUIVER heeft een ruim assortiment natuurlijke en biologische shampoos die je haar reinigen en verzorgen met de kracht van de natuur.

Wat maakt natuurlijke shampoo anders

Natuurlijke shampoo is veilig voor je gezondheid, voor de conditie van je huid en voor het milieu. Veel shampoos bevatten siliconen, parabenen, Sodium Lauryl Sulfaat (SLS) of Sodium Laureth Sulfaat en zelfs microplastics. Ingrediënten die schadelijk zijn voor het milieu, je huid en je gezondheid. De shampoos die Natuurlijk ZUIVER verkoopt zijn vrij van deze schadelijke stoffen en bevatten daarentegen zacht reinigende natuurlijke tensiden en verzorgende oliën en extracten. Deze oliën en extracten doen echt wat voor je haar, in tegenstelling tot siliconen. Als je omschakelt van een reguliere shampoo naar een natuurlijke zal het eerst even wennen zijn, maar al snel wil je niet anders meer. Want wie wil er nu niet een gezonde hoofdhuid (minder snel vet haar, geen jeuk of hoofdroos) en glanzend, volumineus haar?

Duurzame shampoo

Naast de duurzame shampoo zelf wordt ook de verpakking steeds duurzamer. Een merk als Urtekram gebruikt alleen nog plantaardig plastic voor haar producten en draagt zo bij aan een mindere milieubelasting. Wil je liever plasticvrije shampoo dan heb je geluk. Er komen steeds meer vaste shampoos op de markt en de keuze voor plasticvrij is dus steeds makkelijker. Natuurlijk ZUIVER heeft vaste shampoos van Werfzeep, De Traay Bee Honest, Speick, FINingrana, Logona, Douce Nature, Ayluna en Kastenbein & Bosch. Ook een zeep als Aleppo zeep is geschikt voor de reiniging van het haar. Naast vaste shampoos kun je ook kiezen voor de plasticvrije shampoo tabletten van BEN&ANNA of de poedershampoos van Eliah Sahil en Khadi.

Natuurlijke shampoo bij Natuurlijk ZUIVER

Zoals al eerder gezegd heeft Natuurlijk ZUIVER een uitgebreid aanbod natuurlijke shampoos. Naast de genoemde merken van vaste shampoos verkopen we shampoos van merken als Weleda, Green People, Urtekram, SO’BiO étic, Lavera, Cattier Paris, Apeiron en Aubrey. Ook als vegan heb je keus te over aangezien het merendeel van de shampoos bij Natuurlijk ZUIVER vegan is. Dus gun je haar en hoofdhuid het beste en ga voor een natuurlijke shampoo bij Natuurlijk ZUIVER!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »