Betaalmethoden

Bij Natuurlijk ZUIVER kunt u afrekenen in een veilige omgeving. Wij maken gebruik van MultiSafePay, PayPal en Billink als betaalproviders. U kunt zowel vooraf betalen via diverse betaalmethoden, maar u kunt uw bestelling ook achteraf betalen. 

Natuurlijk ZUIVER biedt u de volgende betaalmethoden:
iDEAL is de meest gebruikte online betaalmethode van Nederland. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor iDEAL als betaalmethode en u uw bank heeft geselecteerd, wordt u vervolgens doorgestuurd naar uw online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd, u hoeft enkel de betaling te bevestigen. Na de bevestiging keert u automatisch terug naar Natuurlijk ZUIVER.nl en zijn uw bestelling en betaling geslaagd!
MasterCard gebruikt al 50 jaar technologie en expertise om betalingen veiliger, makkelijker en slimmer te maken en is de snelste betalingsverwerker. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor MasterCard als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 


Visa is 's werelds meest geaccepteerde creditcard. Doorlopende innovaties zorgen ervoor een veilige, eenvoudige en snelle betalingsomgeving. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor Visa als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 

Maestro is een betaalkaart die door heel Europa geaccepteerd wordt en is onderdeel van MasterCard. De betaalmethode is bekend en Maestro volgt een sterk veiligheidsprotocol waardoor een veilige betaalomgeving gegarandeerd wordt.

Bij het afronden van uw bestelling selecteert u Maestro en vervolgens dient u het kaartnummer en de vervaldatum op te geven. De bank zal een unieke transactiecode genereren. Afhankelijk van uw bank is er een kaartlezer of digipas nodig. Vul de unieke transactiecode in op de betaalpagina in. Aansluitend bevestigt u uw betaling.


Giropay is de meest geaccepteerde online betaalmethode van Duitsland. Met Giropay betaalt als online consument veilig en eenvoudig via uw eigen bankomgeving. 

Bij het afronden van uw bestelling selecteert u eerst Giropay als betaalmethode en daarna kiest u uw bank. Log in in uw vertrouwde omgeving en voltooi de betaling.


SOFORT Banking is een eg gemakkelijke en veilige betaalmethode die inmiddels in 9 Europese landen beschikbaar is. Als online consument betaalt u binnen uw vertrouwde bankomgeving, waar u ook bent. 

Bij het afronden van uw bestelling selecteert u eerst SOFORT Banking als betaalmethode en vervolgens kiest u uw bank. Log in in uw vertrouwde omgeving en voltooi de betaling.
 Bancontact is de meest populaire betaalmethode van België. Betalingen via Bancontact worden snel en veilig verwerkt. 

Bij het afronden van uw bestelling selecteert u de betaalmethode Bancontact. Na het invoeren van de kaartgegevens (kaartnummer en vervaldatum) krijgt u het verzoek de betaling goed te keuren in uw eigen bankomgeving. Uw betaling is geslaagd!

American Express is één van de populairste creditcard betalingen wereldwijd en heeft ruim 55 miljoen kaarthouders. Betaalkaarten van American Express worden gewaardeerd door gebruikers vanwege het loyaliteitsprogramma, de uitgebreide service en vele extra's. Er is geen rekeningsaldo vereist voor een betaling en bestellingen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen schade, verlies en diefstal via een aankoopverzekering.

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor American Express als betaalmethode, dient u vervolgens uw creditcard gegevens in te vullen of te selecteren. Aansluitend voltooit u uw betaling. 


PayPal is een wereldwijd online betaalsysteem waarbij enkel een e-mailadres nodig is voor het verrichten van betalingen. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. PayPal is een veilige, beschermde en gemakkelijke betaalmethode. 

Als u bij het afronden van uw bestelling kiest voor PayPal wordt u automatisch doorgeleid naar de PayPal omgeving. Daar voert u uw gegevens in en bevestigt u uw betaling. Als u One TouchTM heeft geactiveerd, bent u al ingelogd en betaalt u nog sneller. 

Dankzij Billink kunt u ook achteraf betalen bij Natuurlijk ZUIVER. Billink is veilig, betrouwbaar, snel en... Nederlands! Het is de ideale betaaloplossing voor als je onderweg bent of als je geen reader of creditcard bij de hand hebt.

Bij het afronden van uw bestelling kiest u voor Billink Achteraf betalen. Vervolgens vult u uw persoonsgegevens in. Als u aan de voorwaarden voldoet om met Billink achteraf te betalen wordt de bestelling afgerond. Zodra wij de bestelling verzonden hebben ontvangt u per e-mail de factuur van Billink. De factuur dient nu binnen 14 dagen betaald te worden via iDEAL of via overschrijving.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »