Natuurlijke geurstokjes

Natuurlijke geurstokjes

Geurstokjes zorgen onafgebroken voor een aangename geur in je kamer, toilet of slaapkamer (of in welke ruimte dan ook). Het is echter niet om het even wat voor geurstokjes je aanschaft. Veel geurstokjes bevatten schadelijke stoffen. We geven je graag meer informatie over geurstokjes en laten je kennismaken met het assortiment natuurlijke geurstokjes bij Natuurlijk ZUIVER.

Zijn geurstokjes schadelijk voor je gezondheid?

Veel geurstokjes, ook wel diffusers genoemd, bevatten een verscheidenheid aan schadelijke stoffen, waaronder ftalaten, petrochemicaliën en formaldehyde. Deze stoffen kunnen leiden tot serieuze gezondheidsproblemen, als hoofdpijn, misselijkheid, allergische reacties, neurologische problemen en astma symptomen.

Wat maakt natuurlijke geurstokjes anders?

De natuurlijke geurstokjes bij Natuurlijk ZUIVER zijn altijd vrij van schadelijke synthetische stoffen. De geur van natuurlijke geurstokjes is afkomstig van etherische oliën. Deze zijn niet schadelijk voor de gezondheid, maar hebben een positief effect op je lichaam. Zo werkt lavendelolie ontspannend en heeft citroen een opwekkend, stimulerend en verhelderend effect.

Natuurlijke geurstokjes bij Natuurlijk ZUIVER

Natuurlijk ZUIVER heeft een fijn assortiment natuurlijke geurstokjes. Ons assortiment omvat geurstokjes van Florascent, Taoasis en We Love The Planet. Ieder merk heeft weer zijn eigen heerlijke geurcombinaties. De stokjes van de geurstokjes van Taoasis en Florascent zijn gemaakt van bamboe, die van We Love The Planet van kajute (een rietsoort). De geurstokjes van Taoasis dragen het Demeter-keurmerk en zijn voor minimaal 80% biologisch. Zorg voor een aangename geur in je huis zonder dat het schadelijk is voor je gezondheid en ga voor een natuurlijke geurstokjes bij Natuurlijk ZUIVER!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »