Natuurlijke deodorant

Natuurlijke deodorant

Jezelf op natuurlijke, veilige wijze beschermen voor onaangename geuren? De natuurlijke deodorants in ons assortiment voorkomen en neutraliseren zweetgeuren en bieden frisheid en verzorging. Meer over natuurlijke deodorants en het verschil met reguliere deodorants lees je hieronder.

Wat maakt een natuurlijke deodorant anders

Veel reguliere deo’s bevatten parabenen of aluminium chloorhydraat, of beide. Parabenen zijn conserveringsmiddelen, aluminium chloorhydraat zorgt ervoor dat de zweetklieren tijdelijk geblokkeerd zijn om zo het zweten te verminderen. Beide stoffen kunnen mogelijk zorgen voor gezondheidsproblemen. Maar ook synthetische parfum, ftalaten en triclosan zijn stoffen die je liever niet in je deo wil hebben. Alle deodorants die Natuurlijk ZUIVER verkoopt zijn vrij van deze stoffen. De natuur heeft namelijk genoeg te bieden om zonder zweetgeur door het leven te gaan. Natuurlijke ingrediënten als zinkricinoleaat, salie, aluin, zuiveringszout, zilver en triethyl citrate (citroenzuurester) bestrijden de groei van geurvormende bacteriën. Etherische oliën zorgen op natuurlijke wijze voor een prettige geur.

Duurzame deodorant

De keuze voor een duurzame deodorant wordt steeds eenvoudiger. Lange tijd had je de keuze uit een natuurlijke deodorant verpakt in plastic of glas. Maar nu heb je ruime keus aan plasticvrije deodorant, verpakt in blik of in karton. We Love the Planet was de eerste met deodorant in blikjes, maar inmiddels hebben we ook deodorant in blikjes van House of Balm en BEN&ANNA. Kartonnen verpakkingen zijn er van de merken We Love The Planet en BEN&ANNA. Naast duurzame verpakkingen zijn veel natuurlijke cosmetica merken bezig om de producten zo duurzaam mogelijk te maken. Steeds meer merken krijgen het label Klimaatneutral van ClimatePartner.

Natuurlijke deodorant bij Natuurlijk ZUIVER

Zoals al eerder gezegd heb je bij Natuurlijk ZUIVER een ruime keus aan natuurlijke deodorants. Naast de genoemde merken met plasticvrije verpakkingen, hebben we deodorant van o.a. Weleda, Primavera, Green People, Urtekram, DO2, Speick, Odylique, Bioturm en Mádara. Ook als vegan heb je keus te over aangezien het merendeel van de deo’s bij Natuurlijk ZUIVER vegan is. Dus ga ongewenste geuren op natuurlijke manier te lijf en kies voor een natuurlijke deo bij Natuurlijk ZUIVER!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »