Natuurlijk parfum

Net als huidverzorgingsproducten wordt parfum ook voor een groot deel door de huid opgenomen. Daarnaast komen de stoffen uit een parfum je lichaam natuurlijk ook binnen via je neus. De meeste parfums bestaan echter voor het overgrote deel uit synthetische geurstoffen. Bekende synthetische stoffen in parfums zijn ftalaten en synthetische muskverbindingen. Deze zijn moeilijk afbreekbaar, hopen zich op in vetweefsel en hebben vaak een hormoonverstorende werking.

Gelukkig bestaan er ook natuurlijke en biologische parfums die je gezondheid en het milieu wel respecteren. Natuurlijke geuren worden onder andere uit bloemen, kruiden en hout gewonnen. En wat biedt de natuur een rijkdom aan geuren. Natuurlijk ZUIVER heeft maar liefst meer dan 80 verschillende natuurlijke parfums, ieder met zijn eigen geurnoten. En als je het ons vraagt ruiken natuurlijke parfums ook veel lekkerder dan de synthetische parfums. Niet zo bedwelmend, maar alsof je midden in de natuur staat en de heerlijke geuren zo naar je toe waaien.


Natuurlijk ZUIVER verkoopt parfums in drie variaties: als spray, als roll-on of als crème. De roll-ons zijn ideaal om mee te nemen in je tas. De crème parfums zijn zeer geschikt voor mensen die geen alcohol op de huid verdragen. Alle parfums die je bij ons vindt zijn natuurlijk en de meeste zijn ook grotendeels biologisch. Natuurlijk ZUIVER voert de volgende merken: Florascent, Pacifica, Florame, Acorelle, JAY, Taoasis, Speick, Boho Cosmetics en Ha-Tha.


Wij vinden het heel begrijpelijk dat je graag een sample van een parfum ontvangt, voordat je de parfum koopt. Een parfum ruikt op iedere huid immers anders en het is lastig om door middel van de omschrijving een voorstelling te maken hoe de parfum ruikt. Natuurlijk ZUIVER heeft van de meeste parfums samples. Op de pagina van het parfum waarvan u een sample wilt ontvangen kunt u kiezen uit het volledig product of een sample. Zo kun je thuis op je gemak ruiken welk parfum jou het meest aanspreekt.


Heb je vragen over ons assortiment natuurlijke parfums of wil je persoonlijk advies? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Dat mag telefonisch, per email of per chat, net wat jou het beste uitkomt. We helpen je graag!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »