• Weleda Tandvleesbalsem 30ml

Weleda Tandvleesbalsem 30ml

Verlicht en voorkomt gevoelig en geïrriteerd tandvlees
Artikelnummer:
600068
Levertijd:
Op werkdagen voor 12:00 besteld, dezelfde dag verstuurd!*
Beschikbaarheid:
Op voorraad (1)
Reviews:
€8,99
Incl. btw

De Tandvleesbalsem van Weleda is speciaal ontwikkeld voor de verzorging van gevoelig en geïrriteerd tandvlees. Een lichte massage met de tandvleesbalsem geeft verlichting bij rood en gevoelig tandvlees en werkt preventief. Door regelmatig te masseren met de balsem wordt het tandvlees sterk en bestendig tegen o.a. de druk en de wrijving die dikwijls wordt veroorzaakt door gebitsprothesen. Salie extract werkt ontstekingsremmend en herstellend en helpt bij bloedend tandvlees. Kamille extract verzacht het onaangename gevoel in de tanden en brengt het tandvlees tot rust. Ratanhia extract versterkt en verstevigt het tandvlees. Mirre werkt zuiverend. Extract van paardenkastanjeboomschors werkt ontstekingsremmend en ondersteunt een gezond gebit. De Tandvleesbalsem geeft een fris gevoel en een langdurig frisse adem.

Gebruik:

Breng na het tandenpoetsen een kleine hoeveelheid van de Tandvleesbalsem aan met de vinger of met een soepele tandenborstel en masseer zachtjes. Bij prothesen: wrijf het deel in dat in contact komt met het tandvlees of het gehemelte. De balsem geeft het bestel effect als je na het aanbrengen gedurende een half uur niets eet of drinkt, zodat de balsem goed kan intrekken.

Ingrediënten:

Water (Aqua), Alcohol*, Glycerin, Xanthan Gum, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Krameria Triandra Root Extract, Commiphora Myrrha Extract, Lactose, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Bark Extract, Calcium Fluoride, Magnesium Sulfate, Flavor (Aroma)**, Limonene**, Linalool**.

 

* van biologische teelt
** verkregen uit natuurlijke etherische oliën

Keurmerk:

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »