Alga Maris

Alga Maris is een merk van Les Laboratoires de Biarritz en omvat een brede productserie biologisch gecertificeerde zonnebrandproducten. De zonbescherming van Alga Maris zijn geformuleerd op basis van goed verdraagbare minerale filters die effectief beschermen voor UVA- en UVB-straling. Bovendien bevatten de producten van Alga Maris een uniek gepatenteerd rode algenextract, wat dankzij de krachtige antioxidatieve werking de huidcellen beschermt door vrije radicalen te neutraliseren. De zonbescherming van Alga Maris biedt een natuurlijke bescherming voor de zon met een hoge UV-factor voor het gehele gezin.

In het jaar 2011 richtten Muriel en Jean Marc Dubois het merk Les Laboratoires de Biarritz op als de verwerkelijking van een avontuur van twee mensen. Een project dat ontstond dankzij bezorgdheid op persoonlijk, familiair en milieu vlak en dat gericht is op het creëren van biologische, innovatieve zonneproducten van hoge kwaliteit. Gedreven door hun principes en hun passie voor de oceaan en het surfen begonnen Muriel en Jean Marc de Baskische kust te onderzoeken op mariene rijkdommen. Het gevolg: na een periode van grondig onderzoek werd de wetenschappelijke basis gelegd: innovatieve producten met echte voordelen voor de gezondheid. In het jaar 2012 werd Alga Maris werkelijkheid. Waterbestendig, zonder witte waas en niet-vervuilend: de producten van Alga Maris zijn de nieuwe generatie biologische zonbescherming!

Les Laboratoires de Biarritz steunt bij de creatie van hun zonbescherming op een dubbel beschermingssysteem, geïnspireerd door de natuur. De zonbescherming biedt een tweeledig antwoord tegen de schadelijke effecten door de zon: de producten beschermen en voorkomen.

De producten van Alga Maris beschermen dankzij minerale filters. Minerale filters zijn zeer fijne en gemicroniseerde poeders met een hoge dekking. Ze vormen een dunne beschermende laag op de huid die zonnestralen opvangt. Minerale filters worden goed door de huid verdragen. Ze zijn direct actief en beschermen tegen UVA- en UVB-straling en HEV-licht. Ze zijn ecologisch, niet-vervuilend en veranderen het marine ecosysteem niet. De filters van Alga Maris bevatten nooit nano-deeltjes.   

De producten van Alga Maris voorkomen huidbeschadiging dankzij het actieve ingrediënt Alga-gorria®. Alga-gorria® is afkomstig van rode algen en vangt vrije radicalen zeer effectief op met een antioxidatieve kracht die 5 keer sterker is dan die van pure vitamine C. Het verbetert het beschermende vermogen van de cellen en vertraagt de huidveroudering.

De producten van Alga Maris zijn dierproefvrij en dragen en Ecocert keurmerk.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »