Amanprana

In het Sanskriet, de klassieke Indische schrijftaal, betekend ‘Aman’ vrede of rust. ‘Prana’ staat voor levenskracht. De olifant uit het logo symboliseert een sluimerende, niet-agressieve kracht en belichaamt wijsheid en vrede. Olifanten kunnen erg oud worden, waardoor zij symbool zijn voor het overwinnen van de dood.

Amanprana is opgericht door Bart Maes en Chantal Voets. Amanprana staat voor ‘puur natuur’ producten die een positieve werking hebben op de buitenkant én binnenkant van jouw lichaam. Het motto van Amanprana is ‘Alleen als je het kan eten, kan je het op je huid aanbrengen’. Daarom  zijn alle producten 100% natuurlijk, 100% actief, 100% biologisch en 100% vegan en bevatten ze vanzelfsprekend 0% junk.

Bij het samenstellen van de Amanprana verzorgingsproducten is geen gebruik gemaakt van overbodige bewerkingen, zodat de waardevolle componenten behouden zijn gebleven en de ingrediënten synergetisch kunnen werken. Amanprana gelooft in het geheel en niet in aparte deeltjes. Daarom maakt Amanprana geen gebruik van isolaten. Zo voegen ze geen geïsoleerde vitamine E toe, maar gebruiken ze rode palmolie en tarwekiemolie als rijke, natuurlijke bronnen van vitamine E.

Amanprana producten bevatten geen water, maar bestaan uit 100% actieve ingrediënten en kunnen daardoor ook 100% biologisch zijn (producten die water bevatten kunnen nooit 100% biologisch zijn).

De producten worden verpakt in violetglas. Dankzij dit glas blijft het product goed afgeschermd van licht. Het zichtbare zonlicht neemt de geur en de helende eigenschappen van de etherische oliën weg. Violetglas laat onzichtbaar zonlicht wel door, want dat activeert en conserveert de oliemoleculen in de samenstelling.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »