BAIOBAY

Het verhaal  van BAIOBAY

 

"Toen ik overstapte op natuurlijke cosmetica was ik vaak teleurgesteld over de texturen, de geuren en het ontwerp van de producten. En soms was zelfs de ingrediëntenlijst teleurstellend, die was lang niet altijd zo natuurlijk... Als ik voor natuurlijke producten ging wilde ik het plezier en de zintuigelijke aspecten van cosmetica en het aspect van voor jezelf zorgen niet opgeven. Ik droomde van merken die toegewijd waren: vegan, dierproefvrij en die hun zich actief inzetten om het milieu te respecteren, zoals BAIOBAY doet door bomen te planten voor elk verkocht product. Ik wilde een merk creëren dat de dingen belichaamt die er toe doen: gezonde ingrediënten, texturen en geuren waar je direct verliefd op wordt en een milieuvriendelijke verpakking. 
Ik hoop dat je net zoveel zult genieten van de producten van BAIOBAY als wij ervan genoten hebben om ze te creëren".

Margaux, oprichter van BAIOBAY

 

CLEAN BEAUTY

BAIOIBAY is ontstaan rondom een buitengewoon ingrediënt in de natuurlijke cosmetica: kokos. Kokosolie en kokoswater zijn waardevolle ingrediënten die je in onze formules tegenkomt. Alle BAIOBAY huidverzorgingsproducten zijn gecertificeerd natuurlijk en biologisch door Cosmos Ecocert, de composities zijn zuiver (Yuka: 100/100) en ze zijn vegan en dierproefvrij.

 

PLANET FRIENDLY

Milieubewustzijn is een integraal onderdeel van het DNA van BAIOBAY. Het staat centraal in alles wat we doen. Voor elk BAIOBAY product dat je koopt wordt een nieuwe boom geplant door Trees for the Future. Onze huidverzorgingsproducten zijn gemaakt in Frankrijk van gerecyclede materialen en de kartonnen doosjes die onze producten beschermen zijn gemaakt van composteerbaar karton en zijn bedrukt met plantaardige inkten. 

 

MAKE IT PRETTY

Onze huidverzorgingsproducten zijn zuiver, natuurlijk en planeetvriendelijk, maar we vinden het essentieel dat je geniet van het gebruik van je huidverzorging. Daarom zijn design, geur en textuur zo belangrijk voor ons.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »