Balm Balm

Balm Balm is een Brits bedrijf dat 100% natuurlijke en 100% biologische cosmetica maakt. Dit mooie merk staat voor transparantie en duidelijkheid. Balm Balm is vastbesloten dat alles wat zij doen eenvoudig moet zijn, waarbij ieder ingrediënt van hun producten duidelijk is zonder verborgen ‘nasties’.  

Balm Balm is opgericht door Glenda Taylor. Ze was een aromatherapeut, parfumeur en ontwikkelde formules voor natuurlijke producten. Ze heeft Balm Balm in 2005 opgericht als resultaat van haar droom om een betaalbare en 100% biologische huidverzorgingslijn te starten met het Soil Association keurmerk. Balm Balm is een familiebedrijf en probeert een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk te veroorzaken. Alle verpakkingen zijn recyclebaar en de fabrikant is een CO2-neutraal bedrijf.

De producten van Balm Balm dragen drie logo’s:

  • Soil Association: dit is Engelands leidende biologische certificeringsorgaan en bijna alle producten die Balm Balm verkoopt dragen dit keurmerk;
  • BUAV: het Leaping Bunny keurmerk laat zien dat Balm Balm onderdeel is van de campagne tegen dierproeven en dat alle producten gegarandeerd dierproefvrij zijn;
  • Real Beauty Manifesto: De Real Beauty Manifesto is in 2015 opgericht met het doel om natuurlijke en biologische beauty-merken te verenigen om een meer holistische visie op eerlijkheid, integriteit, gemeenschap en duurzaamheid te ondersteunen.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »