Biosolis

Het Belgische Biosolis biedt zonbescherming met 100% natuurlijke minerale filters, plantaardige oliën en aloë vera. Dankzij de producten van Biosolis kun je genieten van de zon zonder schade aan de natuur toe te brengen en ben je tegelijkertijd goed beschermd.  De zonbescherming moet beschermend, veilig, doeltreffend en milieuvriendelijk zijn. Door middel van biotechnologie kan Biosolis hoogwaardige ingrediënten gebruiken die niet vervuilend zijn en die onze huid en onze aarde respecteren.

Biosolis maakt geen gebruik van water als basis ingrediënt, maar heeft dat vervangen door biologische aloë vera gel. In combinatie met de plantaardige oliën en minerale filters vormt dit een unieke synergie. De producten van Biosolis beschermen de huid dus niet alleen voor uv-straling, ze verzorgen de huid ook.

Alle producten van Biosolis dragedn het Ecocert Greenlife en Cosmebio keurmerk. Bovendien laat Biosolis alle beschermingsfactoren SPF en UVA controleren door een onafhankelijk laboratorium. Alle producten komen overeen met de Europese en Amerikaanse zonbeschermingsnormen COLIPA en FDA.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »