Bioturm

Bioturm combineert traditionele kennis met nieuwe, natuurlijke en wetenschappelijke productieprocessen. Waardevolle natuurlijke en natuuridentieke ingrediënten worden gecombineerd met het speciale Lacto-Intensief complex. Het resultaat is een ruim assortiment unieke, zeer effectieve en huidvriendelijke producten die voor een vitale en gezonde huid zorgen. Veel producten zijn speciaal geschikt voor de allergische huid en probleemhuid.

Bioturm GmbH is in 2001 opgericht door Martin Evers. Samen met zijn vrouw Karin realiseert Martin zijn visie dat zijn producten het welzijn van mensen moet verhogen, maar tevens milieubewust zijn. Ondertussen zijn ook zijn dochters Jasmin en Laura na hun studie onderdeel van het bedrijf geworden. Zij willen de weg die hun ouders ruim 15 jaar geleden ingeslagen zijn behouden en natuurlijke en gecertificeerde natuurlijke cosmetica blijven ontwikkelen, die de klanten een breed palet aan producten met optimale verdraagzaamheid bieden en zo voor een vitalere en gezondere huid zorgen.

Het bijzondere aan de producten van Bioturm is het unieke Lacto-Intensief complex. Dit complex wordt gewonnen uit gecertificeerd biologische melk en bevat talrijke biologische inhoudsstoffen die in een vergelijkbare vorm ook in de natuurlijke huidflora te vinden zijn: melkproteïnen, aminozuren, melkzuren en hun zouten, mineralen, spoorelementen, koolhydraten en vitaminen. Als basis van bijna alle Bioturm producten zorgt het complex dankzij de inhoudsstoffen voor een normalisering van de huidflora en van de huidbarrière. De stoffen worden goed door de huid opgenomen en normaliseren de vochthuishouding van de huid. Dankzij hoogwaardige plantaardige oliën en hoog geconcentreerde plantenextracten krijgt de droge, zeer droge en problematische huid wat ze nodig heeft om gezond te worden en gezond te blijven.

De producten van Bioturm zijn gecertificeerd als natuurcosmetica en voldoen aan de strenge eisen van keurmerken als BDIH, BDIH Cosmos en ICEA (Italiaans keurmerk). Bioturm produceert volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten met waardevolle natuurlijke substanties en bewezen werkzame inhoudsstoffen. De producten bevatten kwalitatief hoogwaardige en unieke werkzame stoffen, zoals o.a. micro-zilver en ureum. Waar mogelijk gebruikt Bioturm grondstoffen van gecontroleerd biologische landbouw en ondersteunen zo de biologische landbouw. Alle Bioturm producten worden in Duitsland geproduceerd en zijn uiteraard dierproefvrij. De producten bevatten nooit genetisch gemanipuleerd geproduceerde of veranderde ingrediënten, synthetische geur- of kleurstoffen, siliconen, minerale oliën, PEG en parabenen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »