Bubbles

Geen producten gevonden...

BUBBLES - CARE FOR KIDS AND OUR PLANET

Bubbles is een Nederlands merk met natuurlijke verzorgingsproducten speciaal ontwikkeld voor kinderen. Bubbles streeft naar een wereld waarin we SAMEN -jong en oud- onze planeet goed verzorgen. Dit mooie merk streeft er naar om kinderen er bewust van te maken waarom ze goed moeten zorgen voor onze planeet. Ze wil kinderen bewust maken van wat er gebeurt met alles wat er 'verdwijnt' via het afvoerpuntje. Kinderen zijn en hebben de toekomt. En voor deze toekomst wil Bubbles zowel onze planeet als onze kinderen goed verzorgen. 

Bubbles gelooft erin dat we dit kunnen bereiken door 3 belangrijke pijlers:

1. Het ontwikkelen van natuurlijke kinderverzorgingsproducten in duurzame verpakkingen
Bubbles wil hier een bijdrage aan leveren door het maken van natuurlijke verzorgingsproducten voor kinderen die minder belastend zijn voor het milieu en gezonder voor kinderen. Natuurlijke producten die goed zij voor de planeet en zowel gezond als leuk zijn voor kinderen.

Bubbles wil goed zorgen voor kinderen. Doordat de producten alleen natuurlijke en biologische ingrediënten bevatten zijn ze zacht en verzorgend voor de nog kwetsbare kinderhuid. De zachte formules irriteren niet en zijn dus ook geschikt voor de gevoelige en droge kinderhuid. De producten bevatten natuurlijke oliën en natuurlijke actieve ingrediënten, waaronder macadamia olie, aloë vera en zonnebloemolie.
Bubbles wil ook goed zorgen voor de planeet. Doordat de producten alleen natuurlijke ingrediënten bevatten komen er bij het gebruik van de producten geen schadelijke stoffen via het afvoerputje in het milieu terecht. Tevens zijn de producten volledig biologisch afbreekbaar.

Voor de verpakkingen heeft Bubbles bewust gekozen voor een duurzame oplossing. De flesjes zijn gemaakt van bio-based plastic en voorzien van een zuinige doseerpomp. Door de zuinige doseerpomp kan de hoeveelheid die je gebruikt goed worden gedoseerd en voorkom je dat je meer gebruikt dan nodig is. De flesjes zijn gemaakt van bio-based plastic wat minder milieubelastend is. Het is een duurzame oplossing omdat het wordt gemaakt van suikerriet. Suikerriet is hernieuwbaar omdat het snel aangroeit en weer opnieuw geplant kan worden. Daarnaast is de carbon-footprint van bio-based verpakkingen lager doordat bij de groei van suikerriet COuit de omgeving wordt onttrokken. Bio-based plastic is niet afbreekbaar, maar wel voor 100% recycleerbaar en de flesjes kunnen dus bij het plastic afval.

2. Anderen inspireren om kinderen te leren hoe ze goed voor onze planeet kunnen zorgen
Bubbles wil ook anderen inspireren om kinderen te leren goed voor de planeet te zorgen. Hierbij geldt: 'alle kleine beetjes helpen' en 'jong geleerd is oud gedaan'. Hopelijk kunnen we samen kinderen al vanaf jonge leeftijd de goede gewoontes aanleren om goed voor onze planeet te zorgen.

3. Bewustzijn bij kinderen creëren over de impact van wat er verdwijnt via het afvoerputje
Bubbles wil kinderen vanaf jonge leeftijd er bewust van maken wat er eigenlijk gebeurt met alles wat er verdwijnt met alles wat er verdwijnt via het afvoerputje. In en rond huid gebruiken we dagelijks een heel scala aan chemische stoffen. Zonder dat we ons daarvan bewust zijn vervuilen we ons water. Wat gebeurt er met het water van het afwassen, van het schoonmaken, van het wassen van de kleren en van het douchen? Waar blijft alles dat 'verdwijnt' via het afvoerputje en wat zijn hier de gevolgen van? Bubbles en zijn watervriendjes vertellen kinderen op een leuke en eenvoudige wijze over de watercyclus en wat er gebeurt met het water dat 'verdwijnt' via het afvoerputje.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »