Cattier

Het succesverhaal van het Franse natuurcosmetica merk Cattier Paris begon in 1968 toen Pierre Cattier ontdekte welke rijkdom en voordelen klei heeft en besloot dat hij er zoveel mogelijk mensen van wilde laten profiteren. In zijn garage maakte hij gebruiksvriendelijke kleipasta’s die hij verkocht in de winkel van zijn vrouw in Bondoufle, ten zuiden van Parijs.

Sindsdien is er heel wat veranderd. Uit de garage is een modern familiebedrijf ontstaan. Het assortiment omvat nu huidverzorging, mondverzorging en haarverzorging. Klei is nog steeds een belangrijke component in de producten. Dit natuurproduct betrekt Cattier Paris uit Frankrijk en wordt gedroogd om de vele goede eigenschappen te verbeteren.

In 1987 nam Daniel Aressy Cattier Paris over. Hij heeft de filosofie van de oprichter verder uitgedragen en heeft de productlijn uitgebreid en verbetert. Hij zorgde ervoor dat het bedrijf zich steeds meer bezig houdt met biologische en milieuvriendelijke cosmetica. Onder zijn leiding is Cattier Paris ook lid geworden van Cosmébio, een Franse vereniging voor natuurlijke en biologische cosmetica.

De biologische cosmetica van Cattier Paris wordt ontwikkeld op basis van natuurlijke ingrediënten, die deels afkomstig zijn uit de biologische landbouw. De Cattier Paris producten zijn Ecocert en Cosmébio gecertificeerd en bevatten nooit schadelijke ingrediënten als parabenen, fenoxyethanol, synthetische kleur- of geurstoffen of minerale oliën. Uiteraard zijn de producten van Cattier Paris dierproefvrij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »