Crazy Rumors

Wie zegt dat natuurlijk niet leuk kan zijn? Dit merk bewijst dat het prima samen kan gaan. Crazy Rumors speurt naar de zuiverste en beste ingrediënten op aarde en combineert die met de lekkere, leuke en unieke smaken.

Edie en Brian Himmel, een levenslustig, creatief koppel, besloten in 2003 de sprong te wagen en te gaan doen wat ze echt leuk vonden. Ze zagen dat er tal van lippenbalsems waren, maar ze misten allemaal iets. Er waren slechts twee opties: eenvoudig en simpel met dezelfde basissmaken en -geuren of over de top met enkel synthetische ingrediënten.
Daarop besloten Edie en Brian zelf een recept voor lippenbalsem te ontwikkelen met maar één doel: de beste 100% natuurlijke en vegan lippenbalsem creëren van de wereld. Na maanden experimenteren en testen waren ze eruit. Hun lippen voelden niet alleen wonderbaarlijk zacht, maar ook hun keuken rook heerlijk.

De lippenbalsems van Crazy Rumors zijn dus volledig natuurlijk en veganistisch en zijn bovendien gemaakt met gecertificeerd biologische ingrediënten. Ze bevatten alleen de beste natuurlijke smaken en zijn licht gezoet met een vleugje stevia. De lippenbalsems ruiken niet alleen heerlijk, ze hebben ook een fijne smaak. En wat ook fijn is om te weten: de lippenbalsems dragen het Leaping Bunny-keurmerk en zijn absoluut dierproefvrij.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »