Earth-Line

Earth-Line is één van de verzorgingslijnen van het Nederlandse Original Cosmetics. Alle Earth-Line producten zijn 100% natuurzuiver en bevatten de beste ingrediënten van de aarde voor de dagelijkse huidverzorging. Het is een uitgebreide verzorgingslijn voor de jonge tot oudere huid met producten voor gezicht, lichaam en haar met speciale producten voor een intensieve behandeling van huidveroudering, littekens, huidbeschadigingen en overgevoelige huid. De producten van Earth-Line bevatten pure planten- en kruidenextracten, plantaardige oliën en waardevolle actieve componenten, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

Basisingrediënt van de Earth-Line producten is vitamine E. Vitamine E is een krachtige antioxidant en beschermt de huid tegen agressieve moleculen uit de omgeving, zoals luchtvervuiling, stress en schadelijke uv-straling. Het stimuleert de doorbloeding van de huid en bevordert de celstofwisseling. Vitamine E helpt littekens te vervagen, vertraagt de huidveroudering en vermindert rimpels.

 De Earth-Line verzorgingslijn staat voor natuurlijke, ‘groene’ en veilige verzorging van Nederlandse bodem die energieneutraal en milieuvriendelijke wordt geproduceerd en waarbij een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs wordt aangeboden. De producten zijn zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke huid geschikt, dragen het BDIH-keurmerk en zijn gecertificeerd door Eco Control.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »