Evolve

Over Evolve Beauty

Evolve Beauty is in 2009 opgericht door Laura om het voor iedereen makkelijker te maken om kleine stapjes te nemen richting een gezonder en groener leven. Ze heeft zelf een positieve ervaring met natuurlijke en biologische schoonheidsproducten en ze hebben gezorgd voor een betere huid. Laura is erg betrokken bij de creatie van ieder Evolve product, samen met haar team van formule- en productexperts. Ze onderzoekt persoonlijk ieder ingrediënt om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan de strikte ingrediëntrichtlijnen en mengt alle etherische olie mengsels met de hand.

Evolve Manifest

1. Wij Evolve Beauty

Wij geloven dat het tijd is voor schoonheid om te evolueren. beseft dat kiezen voor natuurlijke ingrediënten en groene verpakkingen beter is voor ons en onze wereld. Wij maken biologische schoonheidsproducten die een plezier zijn om te gebruiken. Wij willen dat u de vreugdevolle dagelijkse momenten ervaart van het gebruik van onze producten met hun opwekkende geuren, heerlijke texturen en effectieve resultaten.

2. Gemaakt door ons

Wij maken alle producten zelf, en dat betekent dat we weten wat erin zit, waarom ieder ingrediënt is toegevoegd en waar ieder ingrediënt vandaan komt. Een groot aantal huidverzorgingsmerken besteden hun productie uit aan industriële fabrieken. Door het zelf te maken zijn we in staat om te innoveren en vermijden we giftige standaardpraktijken (zoals goedkope chemische vulstoffen of het toevoegen van minuscule ondoeltreffende hoeveelheden actieve ingrediënten). Wij weten wat er in onze producten zit, waarom het erin zit en waar het vandaan komt. Dit extra niveau van betrokkenheid dat we hebben bij elk element van de productcreatie, van de eerste ideeën tot het afgewerkte product, is wat ons onderscheidt van de massa.

3. Vers gemaakt in kleine batches

De manier waarop we onze producten maken is wat ons onderscheid van de meeste skincare merken. Ieder Evolve product is handgemaakt in kleine batches in onze eco studio met windenergie met de verste ingrediënten. Handgemaakte producten mogen dan wat meer tijd kosten, we geloven dat hoogwaardige huidverzorging vaardigheid, tijd en zorg vereist. 
Als je onze studio zou bezoeken zou je zien dat we blenders, deegmixers en andere kleinschalige productiemiddelen gebruiken, en dat het meer overeenkomsten vertoont met een keuken dan met een industriële productielijn. Dit alles betekent dat we onze producten vers gemaakt naar u kunnen verzenden, met elke antioxidant, olie en extract op zijn allerbest. Het zorgt ook voor tevreden werknemers en een loyaal team.

4. Meer dan 10 jaar beproefd en getest

We vinden het geweldig dat veganistische, natuurlijke en biologische schoonheid steeds normaler worden, maar we zijn ontzettend trots op het feit dat we al meer dan 10 jaar pioniers zijn op het gebied van dit type huidverzorging. We leren voortdurend nieuwe dingen, passen onze producten aan om ze beter te laten presteren en vinden nieuwe spannende ingrediënten, en we zouden het niet anders willen. Het is wat Evolve helpt zich te blijven ontwikkelen.

5. People and Planet, then Profit

Het draait allemaal om mensen*. De mensen die onze producten gebruiken. Die onze ingrediënten telen of produceren. Die in onze studio werken. En de generaties die zullen leven met onze impact op het milieu. Omdat we een familiebedrijf zijn, zijn we niet gebonden aan investeerders die winst op de eerste plaats zouden zetten. Winst is slechts onze manier om een gezond bedrijf te laten groeien dat werkzekerheid biedt en kan investeren in innovatie en nieuwe manieren om de planeet te beschermen waar onze ongelooflijke ingrediënten vandaan komen.
* mensen en andere wezens - vandaar dat we vegan-friendly en dierproefvrij zijn).

6. Wat zou de natuur doen?

De natuur is de bron van onze inspiratie. We gebruiken niet alleen natuurlijke ingrediënten. We maken gebruik van de uitnemendheid van de natuur. Veel van onze actieve ingrediënten zijn ontwikkeld door andere levende organismen (dankjewel bloemen, zeewier, wortels en noten) om hun eigen cellen te helpen gedijen en floreren in enkele van de zwaarte omstandigheden ter wereld. Dus als we op zoek zijn naar een nieuw ingrediënt dan kan bijdragen aan hydratatie, voeding, bescherming, versterking, elasticiteit of iets anders, is onze eerste vraag altijd 'wat zou de natuur doen?'

7. Wetenschappelijk verstand, natuurlijk hart

We gebruiken wetenschappelijke methoden om de meest effectieve natuurlijke oplossingen te vinden voor huidverzorgingsproblemen en creëren de meest effectieve formules. We gebruiken niet de wetenschap om 'toe te voegen' aan de natuur in de vorm van synthetische chemicaliën.  In plaats daarvan gebruiken we wetenschap om de beste natuurlijke formules te creëren die intrinsiek beter zijn voor de huid. We worden geleid door de natuur en geleid door de wetenschap, omdat we geloven dat dit de enige manier is waarop we echt effectieve natuurlijke huidverzorging kunnen creëren.

8. De lange termijn is belangrijk

Als je een goede onderneming wilt runnen, moet je aan de lange termijn denken. Langetermijndenken is geen opzichtige, wegwerpverpakking. Het zijn geen ingrediënten die problemen maskeren in plaats van ze te helpen oplossen. Voor ons is langetermijndenken de drijfveer achter ons verlangen om te groeien, te leren en te evolueren. 
Op de lange termijn zullen mensen producten blijven kopen en aanbevelen die echt helpen om gezonde en blijvende resultaten te bereiken. Dus in plaats van alleen maar trends te volgen, ontwikkelen we unieke producten die echt werken. Daarom kijken we altijd naar de lange termijn, niet alleen met betrekking tot onze producten, maar ook met onze klanten en de planeet.

9. De natuur haat verspilling, en wij ook

Niets in de natuur wordt verspild. Elk element in de natuur heeft een ingebouwd recyclingsysteem, van de verpakking (het omhulsel van het zaadje) dat volgend jaar de gezonde mulch wordt, tot een belangrijk ingrediënt (een gevallen blad) dat voedsel wordt voor een regenworm. Bij Evolve zijn we op een reis om zoveel mogelijk plezier te beleven aan onze productendoor zo min mogelijk grondstoffen te gebruiken, en het is een reis waar we vol enthousiasme aan deelnemen. We zijn niet perfect, maar streven er zeker naar dat te zijn.

10. Eerlijkheid leidt tot goedheid

We geloven in volledige openheid over welke ingrediënten we gebruiken, hoe natuurlijk ze zijn, waar we ze vandaan halen en wat hun impact is. We gebruiken externe controles en normen om ons eerlijk te houden. We zijn trots op onze producten, maar we weten dat het altijd beter kan. In een industrie die bekend staat om oppervlakkigheid, oneerlijkheid en het uitbuiten van onzekerheden... zijn wij er trots op dat we producten maken die vriendelijk, effectief en natuurlijk zijn en die het waard zijn om te kopen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »