Hemptouch

Geen producten gevonden...

Over Hemptouch

Hemptouch is een 100% natuurlijke huidverzorgingsmerk uit Slovenië, het groene hart van Europa. Geïnspireerd door de krachtige hennepplant is is Hemptouch' transformerende huidverzorging dé oplossing voor verschillende huidproblemen, zoals acne, psoriasis, eczeem of een jeukende (hoofd)huid. CBD olie, koudgeperste hennepzaadolie en hennephydrolaat hebben ieder hun unieke eigenschappen die de huid weer in balans brengen. 

De filosofie van Hemptouch

De natuur is het beste medicijn

De beste manier om onze huid te helpen is om het aan te moedigen zichzelf te helpen. De huid is het eerste contact van ons lichaam met de wereld. Wees dankbaar voor je gevoelige huid, want dit betekent dat je huid bijzonder nauwkeurig in haar beschermende rol. Alles wat we op onze huid aanbrengen komt het lichaam binnen. Dit werkt natuurlijk ook in omgekeerde richting. Daarom is het aan te raden om veel water te drinken en veel gezonde, onverzadigde vetten te gebruiken om een gezonde en jeugdige huid te behouden.

Een gevoelige huid moet niet belast worden met agressieve verzorgingsproducten op basis van parabenen, alcohol en andere chemicaliën, omdat ze het toch al zo kwetsbare evenwicht van de huid vernietigen. De huid van iedereen kan mooi en gezond zijn, het enige wat nodig is, is een dagelijkse massage, de juiste combinatie van oliën, boters en kruiden en regelmatige hydratatie.  

Eerlijkheid

Ieder ingrediënt dat we nauwgezet gebruiken in onze recepturen is herleidbaar en Hemptouch laat je graag de reis zien. Niet alles is lokaal, shea butter kan bijvoorbeeld niet worden geproduceerd in Slovenië, maar Hemptouch streeft ernaar om van elk ingrediënt lokale versies te zoeken. Oprechtheid, gevoelig zijn voor de behoeften van de huid en hun klanten zijn voor Hemptouch de echt belangrijke resultaten - een blije huid en een blije planeet!

Duurzaamheid is de leidraad

Hemptouch laat zich leiden door hun principes van ethische en duurzame bedrijfsvoering, van het eerste graan tot het eindproduct. Bij iedere stap is Hemptouch zich bewust van hun verantwoordelijkheid voor mens en planeet, daarom kiezen zij altijd voor natuurlijke ingrediënten waarvan de herkomst bekend is. Hemptouch gebruikt geen ingrediënten met een negatieve ecologische voetafdruk en zorgt ervoor dat de meerderheid van de ingrediënten die ze gebruiken een lokale herkomst heeft. Boters worden geproduceerd in Slovenië, niet ver van hun hennepvelden, waardoor ze een korte productieketen kunnen hebben en milieuvriendelijk kunnen zijn.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »