Indemne

Geen producten gevonden...

Indemne biedt natuurlijke huidverzorging met enkel etherische en plantaardige oliën voor de  dermatologische behandeling van de atopische, gevoelige, geïrriteerde of onrustige huid.

De oprichtster van Indemne heeft decennia lang essentiële oliën onderzocht. Ze heeft ze getest op haarzelf en anderen met geduld en toewijding. Ze had last van hardnekkige huidproblemen, maar producten afkomstig van petrochemie boden geen bevredigende oplossing. De oprichting van Indemne is het resultaat van een persoonlijke zoektocht gericht op de natuur en haar verlangen om anderen te helpen gezonder te worden.

Indemne de eerste behandeling ontwikkeld om atopische huidaandoeningen te behandelen, bestaand uit essentiële oliën in combinatie met andere natuurlijke ingrediënten. Door diverse essentiële oliën te combineren creëert Indemne complexe blends die bijzonder krachtig zijn. De voordelen van essentiële oliën worden gecombineerd met de voordelen van plantaardige oliën. De producten van Indemne bevatten enkel natuurlijke actieve plantenextracten en geen alcohol, schadelijke synthetische stoffen of Zink Pyrithione. Alle producten zijn dierproefvrij en vegan. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »