Lady Green

Lady Green is het eerste biologische gezichtsverzorging merk dat speciaal is ontworpen voor én door jonge vrouwen tussen de 12 en 25 jaar. In tegenstelling tot andere huidverzorgingsmerken voor jongeren met huidproblemen heeft Lady Green ervoor gekozen om op een positieve manier naar gezichtsverzorging te kijken. Daarom zijn de producten niet alleen effectief en biologisch, maar zien ze er ook nog eens heel leuk girly en kleurrijk uit en ruiken ze heerlijk vrouwelijk en zoet.

Lady Green is gemaakt in samenwerking met jonge vrouwen. Voor meisjes door meisjes dus. Meer dan 200 jonge vrouwen in de leeftijd van 12 tot 25 jaar hebben mee gewerkt aan de ontwikkeling van Lady Green. De producten zijn dus echt een antwoord op de behoefte en huidproblemen van jonge vrouwen.

Alle producten van Lady Green zijn biologisch gecertificeerd door Ecocert. Dit keurmerk eist dat er voor minimaal 95% aan oorspronkelijk natuurlijke ingrediënten in zit en dat 10% van de ingrediënten afkomstig is uit de biologische landbouw. De Lady Green producten voldoen in ruime mate aan deze eis. Zo bevatten ze gemiddeld 99% natuurlijke ingrediënten en 25% biologische ingrediënten.

Veel producten voor de onzuivere en jonge huid zijn agressief en drogen de huid uit. De productformules van Lady Green zijn juist zacht en houden de vochtbalans op peil. Zelfs de gezichtsreiniging is zacht en droogt de huid niet uit, maar is wel effectief.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »