Lavera

Al meer dan 25 jaar staat Lavera voor betaalbare en betrouwbare natuurlijke cosmetica.

De passie voor natuurlijke cosmetica bracht Thomas Haase en Klara Ahlers samen. Thomas begint, ondanks alle kritiek, werkzame en 100% natuurlijke cosmetica te ontwikkelen en richt in 1987 het bedrijf Laverana op met het merk Lavera. Het woord Lavera is afgeleid van het Latijnse woord ‘verum’ (de waarheid). In een tijd waarin alles om chemie draait, hebben Thomas en Klara hun levensdroom ontdekt en ontwikkelen ze de markt voor natuurcosmetica. Sinds 1997 leiden ze samen Laverana. Klara Ahlers zegt regelmatig: ‘Eerst werden we bewondert, dan uitgelachen en nu worden we gekopieerd’ en daarmee beschrijft ze treffend het succesverhaal van Lavera.

Lavera GmbH & Co.KG produceert natuurlijke cosmetica die voldoen aan de hoogste normen voor gecertificeerde natuurlijke cosmetica. Laverana maakt zoveel mogelijk gebruik van plantaardige ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt. Deze ingrediënten, inmiddels zijn het er meer dan 300, worden, net als de producten en verpakkingen, onderworpen aan een strenge kwaliteitscontrole.

Het hoofddoel van Lavera is al sinds 1987 ‘Het produceren van écht natuurlijke cosmetica die natuurlijk, huidvriendelijk en werkzaam is. Lavera is tegen dierproeven en alle producten zijn vrij van chemicaliën, siliconen, minerale oliën, aluminiumzouten en microplasticdeeltjes. De innovatieve formules zijn geschikt voor het hele gezin. De producten van Lavera dragen het Natrue-label en veel producten zijn geschikt voor veganisten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »