Lip intiem verzorging

Wij zijn een bekroond intiemverzorgingsmerk met Zweeds erfgoed dat gepassioneerd is door het creëren van producten van hoge kwaliteit voor de verzorging van je intieme delen.

Onze producten worden aanbevolen door artsen.

WIJ ZIJN

Intiem & trots

We zijn op een missie om het stigma rond de intieme en seksuele gezondheid van vrouwen te doorbreken en vrouwen te leren hoe ze het beste voor hun intieme zone kunnen zorgen. We willen vrouwen in staat stellen om hun intieme anatomie te leren kennen en van hun intieme welzijn een topprioriteit te maken.

ONZE PRODUCTEN ZIJN

Niet-giftig 

Kiezen voor biologische en natuurlijke ingrediënten is niet alleen goed voor je welzijn, maar ook een meer milieubewuste beslissing. Gecertificeerde biologische oliën zijn afkomstig van planten en kruiden die hebben voldaan aan strenge eisen met betrekking tot bepaalde synthetische meststoffen, pesticiden en GGO's en zijn gezonder en niet-toxisch.

Biologische landbouw helpt de vitaliteit van de bodem te herstellen en voorkomt dat schadelijke chemicaliën in watervoorraden zoals beken terechtkomen. Het gebruik van conventionele pesticiden kan leiden tot een afname van de diversiteit en populaties van wilde dieren.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »