Living Nature

Living Nature staat voor gecertificeerde natuurlijke huidverzorging uit Nieuw Zeeland. Opgericht in 1987 door Suzanne Hall. Zij werd geïnspireerd door de geneeskrachtige eigenschappen van de inheemse planten van Nieuw Zeeland. Suzanne is analytisch scheikundige en schoonheidsspecialiste en als eerste product ontwikkelde zij de ‘Manuka olie en honing gel’ om haar eigen problematische acne huid mee te verzorgen. Het resultaat was verbluffend en zij besloot om op deze basis een serie natuurlijke huidverzorgingsproducten te ontwikkelen. Nog geen zes jaar later werd zij ‘zakenvrouw van het jaar’.

Omdat Nieuw Zeeland geografisch geïsoleerd ligt heeft het een uniek landschap. Meer dan 80% van de inheemse planten van Nieuw Zeeland zijn uniek en vele planten hebben opmerkelijke bioactieve eigenschappen. De verbazingwekkende eigenschappen van deze planten werken samen met de natuurlijke functie van de huid om te beschermen, herstellen en te voeden. Zonder de bijwerkingen van schadelijke chemicaliën. De ingrediënten van Living Nature worden gekozen om hun krachtige helende, zuiverende en voedende kwaliteiten en samengebracht maken ze een van de veiligste, zuiverste en meest effectieve huidverzorging te wereld. Iedere oogst van ingrediënten en iedere productbatch wordt nauwkeurig getest op zuiverheid en veiligheid.

Als je het Living Nature logo op een product ziet kan je erop vertrouwen dat het gemaakt is met absolute integriteit en eerlijkheid om je huid te voeden, je gezondheid te beschermen en onze planeet te beschermen. Living Natura gebruik alleen 100% natuurlijke ingrediënten, conserveermiddelen en geurstoffen en het gehele assortiment draagt het BDIH-keurmerk. De verpakkingen zijn recyclebaar en vrij van Bisphenol-A (BPA). Papier en karton is afkomstig van hernieuwbare bossen en de inkt is vrij van dioxine en elementair chloor.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »