Mad Hippie

Mad Hippie streeft ernaar de veiligste en meest effectieve producten mogelijk te maken, die helemaal natuurlijk zijn en zonder te kort te doen aan hun hippie-oorsprong. De filosofie? Meer actieve ingrediënten geeft meer resultaat. Daarom zit ieder product boordevol anti-aging ingrediënten. Ieder product is zo ontwikkeld dat de ingrediënten elkaar aanvullen en synergetisch werken. De combinatie van de beste antioxidanten, vitamines, peptiden, alpha hydroxy acids (AHA’s) en appel stamcellen bieden een natuurlijke oplossing voor de ouder wordende huid.

Mad Hippie neemt natuurlijke huidverzorging serieus, maar vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen net zo belangrijk. Daarom probeert Mad Hippie hun invloed op het milieu steeds kleiner te maken. De airless pompverpakkingen zijn bijvoorbeeld vrij van BPA en volledig recyclebaar. Ze printen met soja inkt en gebruiken enkel alternatieve energie.

Alle producten van Mad Hippie zijn geschikt voor veganisten, behalve de Facial SPF, die bevat bijenwas.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?
Het duurt heel wat jaren voordat huidschade, rimpels en andere tekenen van veroudering zichtbaar worden. Het verzorgen en behandelen van je huid met natuurlijke ingrediënten is de veiligste en meest effectieve manier, maar je moet niet verwachten dat je na twee keer gebruik al verandering ziet. Je kunt een zichtbare verbetering verwachten na 30 tot 60 dagen en na meer dan 90 dagen heb je het beste resultaat. Door de producten te blijven gebruiken kun je jouw huid gezond, helder en mooi houden, wat je leeftijd ook is.

Lees meer