Mad Hippie

Het was lange tijd zo dat je slechts twee keuzes had met betrekking tot huidverzorging: een traditioneel merk met geavanceerde actieve anti-aging werkstoffen (met het risico je lichaam bloot te stellen aan schadelijke chemicaliën) of een natuurlijke huidverzorgingsmerk dat weliswaar veilig is, maar weinig meer doet dan je huid hydrateren. Gelukkig is er nu een andere keus…

Mad Hippie is opgericht met de overtuiging dat hun producten veilig én effectief moeten zijn. Want waarom zou je niet beide kunnen hebben?

Met een ‘buck the cosmetic establishment’ manifest, een sterke opvatting met betrekking tot dierproeven, het geloof dat we rentmeesters zijn van deze planeet en ons huis en medemensen moeten behandelen met liefde en respect, en een vast geloof in een betere, mooiere toekomst is Mad Hippie ontstaan. Is Mad Hippie een rebel op het gebied van huidverzorging of eenvoudigweg enkele hippies met een fantastisch idee? Wat het ook is, de revolutie is begonnen en ze nodigen jou uit om mee te doen!

Terwijl veel huidverzorgingsproducten 1 à 2 actieve ingrediënten bevatten (waardoor je eigenlijk een groot aantal producten moet kopen), zit ieder product van Mad Hippie boordevol actieve anti-aging ingrediënten die zo geformuleerd zijn dat ze elkaar aanvullen en synergetisch werken. Meer actieve ingrediënten zorgt voor meer resultaat. De combinatie van de beste antioxidanten, vitamines, peptiden, alpha hydroxy acids (AHA’s) en appel stamcellen bieden een natuurlijke en effectieve oplossing voor de ouder wordende huid. Alle huidverzorging van Mad Hippie is echter ook geschikt voor de (jonge) huid met acne. De serums zijn echt een must voor de acnehuid, in het bijzonder het vitamine C serum.

Door de hoge hoeveelheid actieve stoffen hebben de Mad Hippie producten een positieve invloed op je huid. Maar hoelang duurt het voordat je echt resultaat merkt?
Het duurt heel wat jaren voordat huidschade, rimpels en andere tekenen van veroudering zichtbaar worden. Het verzorgen en behandelen van je huid met natuurlijke ingrediënten is de veiligste en meest effectieve manier, maar je moet niet verwachten dat je na twee keer gebruik al verandering ziet. Je kunt een zichtbare verbetering verwachten na 30 tot 60 dagen en na meer dan 90 dagen heb je het best mogelijke resultaat. Door de producten te blijven gebruiken kun je jouw huid gezond, helder en mooi houden, wat je leeftijd ook is.

Mad Hippie onderkent en waardeert het vertrouwen dat een consument heeft in een bedrijf door hun producten te kopen en daarom streeft Mad Hippie ernaar om altijd de meest veilige en effectieve producten mogelijk te maken. Maar dat is niet genoeg. Mad Hippie voelt zich ook verantwoordelijk voor het planeet en daarom zijn zij altijd bezig om hun ecologische voetafdruk en impact op het milieu kleiner te maken. Zo zijn alle airless pompverpakkingen BPA-vrij en volledig recyclebaar, print Mad Hippie enkel nog met soja inkt en draait het hele bedrijf in Portland (Oregon, Amerika) op alternatieve energie. Bovendien ondersteunt Mad Hippie stichtingen die staan voor een betere wereld. Zo steunen zij  ‘Save the Elephants’ die ervoor zorgen dat er voor de oliefanten in Afrika een toekomst is en een initiatief van de ‘Whole Planet Foundation’ die wereldwijd vrouwelijke ondernemers microkredieten verstrekt zodat zij voor hun gezinnen kunnen zorgen en er wereldwijd minder armoede is.

Alle producten van Mad Hippie zijn dierproefvrij en geschikt voor veganisten, behalve de Facial SPF30+, die bevat bijenwas.

Dus geef de natuurlijke huidverzorging van Mad Hippie en kans en voel je goed omdat je weet dat je een stap heb gedaan naar een gezondere, mooiere huid, terwijl je samen met Mad Hippie zorgt voor een gezondere, mooiere planeet.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »