Petit&Jolie

Petit&Jolie staat voor 100% natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s, kinderen en zwangeren.

Het gezicht achter dit mooie merk is Esther. Na jaren werkzaam te zijn geweest in de voedingsmiddelenindustrie vroeg ze zich steeds meer af waar ze nu eigenlijk mee bezig was en of ze daar nog wel achter kon staan. Het antwoord was nee. Met de komst van haar twee kinderen begon ze zich af te vragen wat ze nu echt belangrijk vond. Eén ding was zeker: ze wilde het beste voor haar kleintjes. Het idee dat er ingrediënten van verzorgingsproducten in de bloedbaan van haar kinderen terecht kan komen die o.a. een effect op de hormoonhuishouding zouden kunnen hebben stond haar helemaal niet aan. Ze wilde haar kinderen enkel nog met natuurlijke producten verzorgen. Zo natuurlijk dat je ze eigenlijk zou moeten kunnen eten. Of het smakelijk is, dat is een tweede…
Het hield Esther behoorlijk bezig en na heel veel overpeinzingen besloot ze de stap te wagen. Ze stopte met haar baan en besloot een verzorgingslijn voor baby’s, kinderen en zwangeren te ontwikkelen.

Alles wat ze zelf belangrijk vond nam ze mee in de ontwikkeling van de producten. Zo moest alles 100% natuurlijk zijn en waar mogelijk ook biologisch. En natuurlijk zonder ingrediënten als parabenen, paraffine, SLS en minerale oliën. De producten moesten ook goed zijn voor de droge en gevoelige huid, omdat steeds meer kinderen een droge en gevoelige huid hebben. Bovendien moesten de producten de trotse drager van een natuurcosmetica keurmerk worden. De producten moesten ook goed zijn voor de droge en gevoelige huid, omdat steeds meer kinderen een droge en gevoelige huid hebben. En tot slot was eerlijke communicatie ook een belangrijk doel, zodat jij als consument precies weet wat je koopt.

Het was de geboorte van Petit&Jolie. Ieder product voldoet aan de zonet genoemde voorwaarden. De producten van Petit&Jolie zijn enerzijds zeer zacht voor de huid, maar anderzijds zijn ze effectief in de reiniging en verzorging van de huid. Alle producten van Petit&Jolie dragen het BDIH-keurmerk.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »