Primavera

Meer dan 25 jaar geleden richtten Ute Leube en Kurt Nübling Primavera op met deze missie: ‘Wij zijn een levenslange verplichting aangegaan om de hoogste kwaliteit aan natuurlijke producten te maken, die staan voor een bewuste, groene leefstijl. Elke beslissing die we nemen is gebaseerd op de filosofie dat zuivere producten leiden tot een perfect evenwicht. Voor Primavera betekent dit dat we een lichte voetafdruk op de planeet achterlaten, dat we slechts nemen wat we nodig hebben en teruggeven wat we kunnen’.

Deze filosofie zie je terug in hun bedrijfsgebouw waarin ecologie en duurzaamheid centraal staan, in hun fairtrade handelsbetrekkingen met boeren die als partners duurzame en milieuvriendelijke landbouw bedrijven en in hun natuurzuivere cosmetica. Ook let Primavera bij het ontwerpen van de verpakkingen erop dat de natuurlijke hulpbronnen worden gespaard.

De grondstoffen voor de cosmetica komen voor 90% uit gecontroleerde biologische teelt. Primavera voelt zich verplicht om haar klanten de beste kwaliteit te bieden. Daarom leveren zij eerste klas producten met biologische ingrediënten en houden ze rekening met de natuur. Dat doen ze door onder andere op het juiste tijdstip te oogsten en het op een goede manier op te slaan, maar ook door de beste zuivere samenstelling te kiezen voor haar producten stelt Primavera alles in het werk om de levenskracht van planten te behouden en deze via haar producten aan jou door te geven.

De natuurcosmetica van Primavera heeft het NaTrue keurmerk en het IHTK-keurmerk (dierproefvrij). 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »