Rosenrot

Rosenrot is een pionier op het gebied van natuurlijke haar- en lichaamsverzorging in vaste vorm en kreeg als een van de eerste natuurcosmetica-producenten het begeerde Cosmos Ecocert-keurmerk voor haar vaste producten. Bij Rosenrot zijn ze toegewijd aan het ontwikkelen van alleen de beste natuurlijke cosmetische producten, gemaakt met kostbaar vakmanschap - voor de hoogste normen voor de verzorging van jouw huid en haar.

Lang voordat vaste natuurcosmetica het gesprek van de dag was, ontwikkelde Rosenrot al innovatieve en uiterst doeltreffende natuurlijke cosmeticaformules. Op basis van jarenlange ervaring werkt Rosenrot dagelijks aan de ontwikkeling van van zeer effectieve natuurlijke formules die het ideale evenwicht vormen tussen verzorging, reiniging en natuurlijkheid. Deze norm is terug te vinden in alle Rosenrot-producten. 

Bij Rosenrot draait alles om aandacht voor detail, een passie voor vakmanschap en individualiteit, hoge kwaliteitsnormen en een belofte aan onze klanten om 'alles uit één hand' te bieden (van een eigen ontwikkeling tot volledige controle over de productie en milieuvriendelijke verzending).  Deze aanpak stelt hen in staat de gebruikte ingrediënten volledig te controleren en garandeert uiteindelijk de voortdurende hoge kwaliteit van de producten.


Wat onderscheidt Rosenrot?

  • Handgemaakt in Eutin (Duitsland) Rosenrot produceert alle producten zelf, met de hand en op basis van eigen recepten. Want alleen door hun handwerk worden de producten echt iets bijzonders - vol passie en individualiteit. Als een van de eersten in Duitsland produceert Rosenrot al jaren vaste shampoos (en intussen ook vele andere lichaams- en haarverzorgingsproducten) van hoge biologische kwaliteit. Ook de biologische zepen worden zorgvuldig met de hand gemaakt volgens de oude zeepkooktraditie naar de koudroermethode. Rosenrot is een van de weinige 'echte' natuurcosmetica-producenten die lokaal produceren en bewust industrialisatie vermijden. Dit maakt elk product uniek. Rosenrot is gelegen in het mooie Eutin, de bekende 'rozenstad' aan de kust van Noord-Duitsland. De schoonheid en de ruwheid van deze prachtige streek worden weerspiegeld in de natuurlijk producten.
  • Compromisloze productkwaliteit op basis van natuurlijke ingrediënten Kwaliteit en professionalisme zijn topprioriteiten voor Rosenrot. Omdat ze bijna alle processen 'in-house' hebben, kunnen ze er altijd voor zorgen dat alles, van productontwikkeling tot productie en ten slotte milieuvriendelijke verzending, voldoet aan hun hoge normen voor kwaliteit en duurzaamheid. De unieke en zeer effectieve formules maken alle Rosenrot producten bijzonder. Rosenrot vertrouwt op de kracht van de natuurlijk, hun jarenlange deskundigheid en regelmatige tests en inspecties door onafhankelijke instituten. Bij de selectie van grondstoffen is alleen het beste goed genoeg om het beste verzorgende en reinigende effect te bereiken. Waar mogelijk kiest Rosenrot voor lokale en regionale grondstoffen, waarbij ze er altijd voor zorgen dat alle ingrediënten voldoen aan de strenge specificaties van het Ecocert-keurmerk.
  • Pionier in duurzaamheid Sinds haar oprichting, en als een van de eersten op de cosmeticamarkt, heeft Rosenrot bijzonder aandacht besteed aan een respectvolle en zorgvuldige omgang met onze planeet en de natuur. Vanaf het allereerste begin heeft Rosenrot normen gesteld op het gebied van natuurlijke hulpbronnen en aandacht voor onze kostbare natuur. Duurzaamheid heeft bij Rosenrot niet alleen betrekking op de formules van de producten, maar ook op alle productieprocessen en -structuren. 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »