Santaverde

Het geheim van Santaverde is het pure, unieke aloë vera sap uit de eigen, gecontroleerd biologische landbouw in Andalusië. Santaverde gebruikt dit sap, wat zeer rijk is aan werkzame stoffen, in plaats van het gebruikelijke hoofdingrediënt water en voegt waardevolle plantenoliën en -extracten. Zo creëert Santaverde een unieke werking voor de gezondheid en schoonheid van jouw huid.

‘Alleen de hoge biologische kwaliteit van de ingrediënten beslist over de werkzaamheid van een product op de huid en het gehele organisme’. Met dit grondbeginsel in hart en hoofd begon Sabine Beer meer dan 25 jaar geleden op haar boerderij in Andalusië geneeskrachtige planten te verbouwen. Ze besluit de oeroude geneeskrachtige Aloe Vera Barbadensis Miller te gaan verbouwen. Het vermogen van deze plant om de mens van binnen en buiten met zachte heling en regeneratie te verzorgen deden haar dit besluiten. De verse aloë vera bladeren worden met de hand verwerkt tot kostbaar aloë vera sap, en niet met machines. Alleen zo krijg je de meest zuivere en kwalitatieve producten.

Santaverde GmbH werd in 1988 opgericht. Het ondernemingsdoel was toen net zo als het vandaag de dag is: oeroude kennis met de nieuwste onderzoeksresultaten over huidveroudering te verbinden, om een volledig natuurlijke en daarbij ook zeer werkzame cosmetica te creëren.

Santaverde vervangt het gebruikelijke hoofdingrediënt van cosmetica, water, door fris en zuiver aloë vera sap. Dit sap is rijk aan werkzame stoffen, waaronder antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren. 100% werkzame cosmetica dus!


De Santaverde gezichtsverzorging kent vier stappen:

1. Reinigen - Santaverde kent twee producten voor de gezichtsreiniging: de Aloe Vera Cleansing Gel en de Aloe Vera Cleansing Milk. De reinigingsmelk is geschikt voor de droge, gevoelige en rijpere huid. De reinigingsgel is meer geschikt voor de normale, jonge en vette huid.

2. Tonifiëren – Het vocht van de toners is rijk aan werkzame stoffen. Het hydrateert de huid en dient als transportsysteem voor de verdere verzorging. De Aloe Vera Toner Sensitive is speciaal voor de rijpe, droge, beschadigde, gevoelige en normale huid. De Aloe Vera Toner Classic is ontwikkeld voor de normale, gecombineerde, onzuivere en vette huid. De Age Protect Toner is speciaal voor de rijpe en veeleisende huid en gaat huidveroudering tegen.

3. De basis gezichtsverzorging – De drie Aloe Vera Creams zijn er in drie varianten, light, medium en rich en zijn zowel met als zonder parfum verkrijgbaar. Santaverde gebruikt natuurlijke essentiële oliën als parfum, maar speciaal voor een (zeer) gevoelige huid zijn de crèmes ook verkrijgbaar zonder parfum.
Naast de drie Aloe Vera Creams zijn er speciaal voor de rijpere huid ook crèmes uit de Age Protect en XINGU Age Perfect serie.

Aloe Vera Cream Light/Aloe Vera Cream Light zonder parfum:
Normale huid, gecombineerde huid, vette en onzuivere huid

Aloe Vera Cream Medium/Aloe Vera Cream Medium zonder parfum:
Droge huid, normale huid, gecombineerde huid

Aloe Vera Cream Rich/Aloe Vera Cream Rich zonder parfum:
Rijke en veeleisende huid, droge huid, beschadigde huid

Age Protect Moisturiser (anti-ageing)
Rijpe en veeleisende huid, droge huid, beschadigde huid, ter voorkoming van huidveroudering

XINGU Age Perfect Cream (anti-ageing)
Rijke en veeleisende huid, droge huid, beschadigde huid, actief tegen tekenen van huidveroudering

4. Speciale gezichtsverzorging – diverse producten bij specifieke huidproblemen
 

Naast de gezichtsverzorging heeft Santaverde ook een assortiment lichaamsverzorging. Alle producten dragen het Natrue en Leaping Bunny-keurmerk (dierproefvrij).

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »