Sante

Geen producten gevonden...

Sante staat voor echte natuurcosmetica zonder compromissen, maar met veel liefde en bijna 40 jaar ervaring. Duurzame kwaliteitsproducten met natuurlijke grondstoffen van biologische teelt.

De filosofie van Sante is ‘de wereld een beetje beter maken’. Daarom produceert Sante met respect voor mens, dier en natuur. ‘Care for you and the world’. Sante staat voor duurzame, natuurcosmetische kwaliteitsproducten en vertegenwoordigt de volgende principes:
Kracht van de natuur – Sante vertrouwt op de kracht van de natuur en gebruikt geen paraffine, parabenen, siliconen of synthetische conserveringsmiddelen en kleurstoffen.
Fair-antwoording – Sante toont lokale en wereldwijde betrokkenheid door het ondersteunen van Fair Trade projecten.
Made in Germany – Sante garandeert gecertificeerde natuurcosmetica ‘Made in Germany’ met een decennialange ervaring in het onderzoeken, ontwikkelen en produceren van natuurlijke cosmetica.
Geen dierproeven – De producten van Sante zijn dierproefvrij en Sante zet zich in voor alternatieve testmethoden.
Vegan – De producten zijn vegan voor zover dat mogelijk en zinvol is. De producten die vegan zijn dragen het keurmerk van de Vegan Society.
Milieu – Sante neemt verantwoordelijkheid voor deze planeet. Zo zijn alle verpakkingen milieuvriendelijk en worden de verpakkingen bewezen milieuvriendelijker geproduceerd.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »