Sea-Line

Sea-Line is één van de verzorgingslijnen van het Nederlandse Original Cosmetics. De Sea-Line Dead Sea Treatment is een 100% natuurlijke huidverzorgingsserie op basis van Dode Zeezout. Het omvat een compacte lijn verzorgings- en therapeutische producten voor de dagelijkse verzorging van de huid die wel wat extra aandacht kan gebruiken, zoals de droge huid, de geïrriteerde huid, de acne huid, voor de hoofdhuid en bij hoofdroos en de schilferhuid, met diverse kuurmogelijkheden om de huid intensief te behandelen.

De Sea-Line producten danken hun verbluffende werking aan de mineralen en de modder van de Dode Zee, in combinatie met essentiële en plantaardige oliën en specifieke kruidenextracten van waar mogelijk biologische teelt. Waardevolle actieve stoffen die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken.

De Dode Zee is een zeer rijke bron van revitaliserende zouten, sporenelementen en mineralen. De mineralen uit de Dode Zee, zoals calcium, magnesium, kalium, natrium, ijzer, fosfor, jodium, sulfaten en bromide zijn van vitaal belang voor veel lichaamsfuncties en een optimale gezondheid. En als er één huid is die om 100% natuurzuivere, effectieve ingrediënten vraagt, is het wel de probleemhuid.

De Sea-Line verzorgingslijn staat voor natuurlijke, ‘groene’ en veilige verzorging van Nederlandse bodem die energieneutraal en milieuvriendelijke wordt geproduceerd en waarbij een hoge kwaliteit voor een redelijke prijs wordt aangeboden. De producten zijn zowel voor de vrouwelijke als de mannelijke huid geschikt, dragen het BDIH-keurmerk en zijn gecertificeerd door Eco Control.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »