Skoon

Skoon Natural Cosmetics in het kort

Persoonlijke verzorging op een natuurlijke manier, alleen met gebruik van natuurlijke ingrediënten, werkzaam & effectief, makkelijk en ook fijn. Maar ook met de gedachte aan de natuur, van ingrediënt tot aan het product in de winkel, over alle stapjes in het proces wordt nagedacht om de natuur zoveel mogelijk te behouden. Jarenlange ervaring in de cosmetica branche heeft ons veel geleerd over wat cosmetica met ons als mens en de natuur doet. En wij van Skoon Cosmetics vinden dat het nu echt tijd is om "schone" cosmetica tot een vanzelfsprekendheid te maken, gezonder voor onszelf en onze planeet, dat is onze missie.

Diervriendelijk

De Skoon Cosmetics producten en ingrediënten zijn niet getest op dieren. We kiezen bewust voor dierproefvrij, er zijn vele andere mogelijkheden om te testen en dieren hoeven daar niet onder te lijden.

Vegan

Wij volgen de uitgangspunten zoals geregistreerd bij de Vegan Society in Londen, onze producten bevatten dan ook geen enkele dierlijke ingrediënten en zijn daarom helemaal veganistisch. Alle Skoon Cosmetics producten zijn 100% vegan.

BDIH

Skoon Cosmetics producten hebben een BDIH "Certified Natural Cosmetics" keurmerk, zo tonen wij aan dat de Skoon Cosmetics producten echt natuurlijk zijn. Er is geen duidelijke wetgeving over wat er wel of niet gemeld mag worden op producten en met dit keurmerk willen wij laten zien dat onze producten aan strenge eisen voldoen en echt alleen uit natuurlijke ingrediënten bestaan.* *uitgezonderd de Make-Off Glove.

Met respect voor de planeet

Van de oogst van ingrediënten tot na gebruik van de producten, het gehele proces wordt uitgedacht om de planeet zo min mogelijk te belasten zonder concessies te doen aan de ervaring en effectiviteit van de producten. Ingrediënten die dicht bij de productie groeien, minder verpakkingsmateriaal, langdurig gebruik van producten, biologisch afbreekbare of recyclebare producten en verpakkingen, overal wordt over nagedacht.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »