TanOrganic

TanOrganic is het enige eco-gecertificeerd bruin-zonder-zon merk in de wereld. Dit Ierse merk staat voor zelfbruinproducten boordevol natuurlijke en biologische ingrediënten. De natuurlijke ingrediënten zijn zacht voor gezicht en lichaam en zorgen voor een fantastisch bruiningsresultaat. De producten van TanOrganic zijn speciaal ontwikkeld voor de vrouwen van vandaag de dag die er mooi uit willen zien en zich zelfverzekerd willen voelen, maar die het ook belangrijk vinden dat de producten die ze gebruiken goed voor de huid, de gezondheid en het milieu zijn.
TanOrganic combineert de hoogste kwaliteit natuurlijke bruinings- en huidverzorgingsingrediënten om zo te zorgen voor een natuurlijk uitziende, egale bruining. De producten zijn rijk aan biologische aloë vera.

TanOrganic betrekt haar ingrediënten van ethisch beheerde producenten. Ze testen nooit op dieren en doen ook iets terug voor de gemeenschap via hun goede doelen ondersteuningsprogramma. TanOrganic verhoogt het bewustzijn over de gevaren van overmatige blootstelling aan de zon. Ze geven om mensen, dieren en het milieu. Door een product van TanOrganic te kopen ondersteun je deze waarden.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »